LSTCN-CG

Disponibil la comanda

Produs nou

Unealta de ascutit cutite Deluxe Quick Edge Camo LANSKY

59,75 leiTVA inclus

Versiunea de lux a dispozitivului de ascuțit cu carbură de tungsten de la Lansky este dotată cu o prindere spațioasă, supramulată din cauciuc, anti-alunecare, pentru confort și control maxim, suport pentru degetul mare de siguranță și un orificiu pentru șnur pentru o atașare ușoară la o curea sau un rucsac.

Unghiurile de ascuțire sunt prestabilite la 22,5º pentru a obține un unghi de 45º inclusiv.





Instructiuni de utilizare:

Pasul 1 - Prindeți unealta de ascuțit cu degetele în interiorul protecției pentru degete și cu degetul mare sprijinit de protecția pentru degetul mare.

Pasul 2 - Așezați cuțitul pe o suprafață plată, solidă, cu tăisul în sus. Lăsați aproximativ 1 cm din lamă să treaca dincolo de marginea suprafeței. Tineți cuțitul neclintit cu o mană în timp ce începeți să ascuți cu cealaltă mană.

Pasul 3 - Așezați V în capul sculei de ascuțit Quick Edge peste lama cuțitului, unde se unește cu manerul. Tinand scula la aproximativ 90 de grade față de lamă (un unghi prea mare va duce la o performanță slabă de ascuțire), trageți unealta de ascutit spre varful cuțitului. Unealta de ascuțit cu carbură de tungsten va îndepărta treptat metalul din lamă, făcandu-l ascuțit. Repetați de 3 pană la 4 ori, aplicand o presiune ușoară pentru a produce o margine ascuțită.

Pasul 4 - Curățați bine lama cuțitului.

Notă: Inserțiile de ascuțire din carbură de tungsten sunt reversibile și înlocuibile.

1

14 alte produse din aceeași categorie:

Produse ascutire Lansky din carbura

  • Retur

    Produsele pot fi returnate in termen de 10 zile lucratoare pentru defecte de material, manufactura dupa primirea in scris a acceptului nostru.

  • Livrare Gratuita!

    Livrarea este gratuita pentru comenzi mai mari de 300 RON cu TVA inclus.

Etichete