Serii Trangia

Serii de produse Trangia Suedia pentru diferite utilizari si cu capacitati de gatit diferite.

Serii Trangia  Nu exista produse in aceasta categorie

Subcategorii

  • Mini Trangia

    Serie mica si foarte compacta pentru o persoana. 

  • Serie Trangia 25

    Serie Trangia 25

    Toate produsele din aceasta serie contin doua oale de 1.75 si 1.5 litri, o tigaie de Ø220 mm, protectii la vant (superioara si inferioara), un arzator cu spirt, o curea si un maner. Se pot utiliza si cu arzatorul pe gaz. Dimensiuni (impachetate): Ø220 mm x H105 mm.

  • Serie Trangia 27

    Seria Trangia 27

    Toate produsele din aceasta serie contin doua oale de 1.0 litru (una gradata si alta negradata), o tigaie de Ø180 mm, doua protectii impotriva vantului  (superior si inferior), un arzator cu spirt, un maner si o curea. Produsele fara oale incluse sunt disponibile cu un arzator pe gaz in loc de unul cu spirt dar arzatorul pe gaz se poate folosi cu toate produsele din seria 27. Dimensiuni (impachetate): Ø185 mm x H100 mm.

  • Trangia Doussal 2.0

    Duossal 2.0

    Superlaminatul Trangia este combinatia perfecta a doua materiale presate impreuna, aluminiu pe exterior pentru o buna conductivitate termica si inox pe interior pentru ca rezista bine la zgariere si este usor de curatat. Produsele din acesta serie sunt mai durabile si se incalzesc repede. Grosimea totala a materialului este de 0.8mm cu inox de 0.3mm si aluminiu de 0.5 mm

    Serie Trangia 25 Toate produsele din aceasta serie contin doua oale de 1.75 si 1.5 litri, o tigaie de Ø220 mm, protectii la vant (superioara si inferioara), un arzator cu spirt, o curea si un maner. Se pot utiliza si cu arzatorul pe gaz. Dimensiuni (impachetate): Ø220 mm x H105 mm.

    Seria Trangia 27 Toate produsele din aceasta serie contin doua oale de 1.0 litru (una gradata si alta negradata), o tigaie de Ø180 mm, doua protectii impotriva vantului  (superior si inferior), un arzator cu spirt, un maner si o curea. Produsele fara oale incluse sunt disponibile cu un arzator pe gaz in loc de unul cu spirt dar arzatorul pe gaz se poate folosi cu toate produsele din seria 27. Dimensiuni (impachetate): Ø185 mm x H100 mm.

Serii Trangia

  • Retur

    Produsele pot fi returnate in termen de 10 zile lucratoare pentru defecte de material, manufactura dupa primirea in scris a acceptului nostru.

  • Livrare Gratuita!

    Livrarea este gratuita pentru comenzi mai mari de 300 RON cu TVA inclus.

Etichete