Rucsaci SOG

Fabricati din nylon 5000 si Hypalon,  rucsacii  SOG sunt rezistenti la apa, durabili si totusi destul de usori pentru a putea fi purtati oriunde confortabil. Cu optiuni pentru purtat pe distante mari si mult timp, au un buzunar rigid in partea superioara pentru protectia obiectelor mai sensibile cum sunt camerele foto, ochelarii de soare, etc. F...

Fabricati din nylon 5000 si Hypalon,  rucsacii  SOG sunt rezistenti la apa, durabili si totusi destul de usori pentru a putea fi purtati oriunde confortabil. Cu optiuni pentru purtat pe distante mari si mult timp, au un buzunar rigid in partea superioara pentru protectia obiectelor mai sensibile cum sunt camerele foto, ochelarii de soare, etc. Fie ca le folositi pentru naveta zilnica, pentru excursii in natura sau calatorii in strainatate, fiecare dintre acestea au compartimente de organizare foarte bine gandite. 

Mai mult

Rucsaci SOG  Nu exista produse in aceasta categorie

Rucsaci SOG

  • Retur

    Produsele pot fi returnate in termen de 10 zile lucratoare pentru defecte de material, manufactura dupa primirea in scris a acceptului nostru.

  • Livrare Gratuita!

    Livrarea este gratuita pentru comenzi mai mari de 300 RON cu TVA inclus.

Etichete