ROAD1

Pe stoc

Produs nou

12 Produse

Unealta de ascutit cutite, tip breloc Roadie LANSKY

54,75 leiTVA inclus

Unealta de ascuțit cuțite tip breloc 8 în 1 Roadie conține mai multe caracateristici utile decat orice alt dispozitiv de ascuțit din lume. Cea mai bună portabilitate și versatilitate: trebuie doar să prindeți carabina de breloc sau rucsac și sunteți gata să porniți la drum.

Dispunand de o unealta de ascuțit cuțite din carbură, setata la același unghi ca cel mai bine vandut Blademedic, Roadie include, de asemenea, două șurubelnițe (o șurubelniță cu cap plat, una cu cap Phillip), o cheie hexagonală variabilă, un deschizător de sticle, un instrument de levier și un tăietor de linie, carabina pentru atașare la breloc sau rucsac.




Instructiuni de utilizare:

Înainte de a începe, așezați unealta de ascuțit pe o suprafață solidă și plană. Tineți unealta ferm, ținand degetele departe de lama cuțitului. Miscați cuțitul drept în sus și în jos, ca și cum ați vrea să tăiați paine. Aplicați o presiune moderată atunci cand trageți lama cuțitului prin fante.

Pasul 1 - Trageți lama cuțitului prin fanta gri, din carbură de tungsten, de 3-4 ori pentru a ascuți lama.

Pasul 2 - Curățați cu grijă muchia cuțitului.

Avertisment: Carabina nu trebuie folosită pentru cățărare sau pentru a suporta sarcini.

1

14 alte produse din aceeași categorie:

Produse ascutire Lansky din carbura

  • Retur

    Produsele pot fi returnate in termen de 10 zile lucratoare pentru defecte de material, manufactura dupa primirea in scris a acceptului nostru.

  • Livrare Gratuita!

    Livrarea este gratuita pentru comenzi mai mari de 300 RON cu TVA inclus.

Etichete