PS-MED01

Pe stoc

Produs nou

11 Produse

Unealta de ascutit cutite, de buzunar Blademedic LANSKY

99,75 leiTVA inclus

Unealta de ascutit de buzunar Blademedic ® este prima care răspunde pentru reparațiile pe teren la toate tipurile de lame de cuțit. Este ca și cum ai avea un întreg sistem de ascuțire a cuțitelor chiar în buzunar - capabil să abordeze lame obișnuite sau zimțate, cârlige pentru vânătoare, pescuit, - aproape orice cuțit folosind unul sau toate din următoarele elemente:


Carbură de tungsten
Doar trei sau patru curse vă vor restabili lama.

Tije de ascuțire din ceramică
Lustruiți până la o margine finită în trei sau patru timpi.

Ascuțitor de cuțite zimțate
Conceput pentru a intra chiar și în cele mai mici crestaturi.

Tijă conică diamantată
Pentru recondiționare și întreținere rapidă.


Unghiurile de ascuțire sunt prestabilite la 22,5º pentru a obține un unghi de 45º inclusiv.

Diamond- 600 granulație
Ceramică- 1000 granulație

 

Instructiuni de utilizare


1. Carbură

Pentru a seta o margine pentru o lamă extrem de tocită sau pentru a ascuți lama în câteva secunde, dacă este nevoie. Doar trei sau patru curse folosind o presiune moderată vă vor restabili lama. Notă: Carbura de tungsten este extrem de agresivă și ar trebui folosită numai pentru ascuțirea super rapidă, atunci când este nevoie. Pentru întreținerea generală a marginilor, utilizați elementul din ceramică zimțată (3) sau tija conică diamantată (4).

 

2. Tije de ascuțit ceramice.

Lustruiți și terminați o muchie în trei sau patru curse. Utilizați întotdeauna tijele ceramice ca pas de finisare pentru utilizarea elementului din carbură. Tijele din ceramică fine pot fi folosite singure pentru a oferi o „retușare” ascuțirii lamelor relativ ascuțite. Tijele din ceramică fină nu sunt foarte agresive și pot fi folosite des pe lamă.

 

3. Ascuțitor cuțite zimțate

Conceput pentru a intra în interiorul zimtilor mici și mari. Îndepărtați întotdeauna lama de mână.

4. Tijă conică diamantată

Pentru recondiționarea și întreținerea foarte rapidă atât a lamelor drepte, cât și a lamelor zimțate. Excelent pentru cârlige de intestin. Forma conică a tijei de diamant fin permite o mai mare versatilitate, permițând utilizatorului să ascuta rapid zimti mici și mari. Se recomandă ca tija de diamant să fie folosită cu moderație. Utilizarea sa recomandată este atunci când viteza de ascuțire este crucială sau pentru articole greu de ascuțit, cum ar fi cârligele pentru intestin. (Folosirea uleiului de lubrifiere/slefuire nu este recomandată cu produsele noastre de ascuțit cu diamant.)

1

21 alte produse din aceeași categorie:

Scule ascutire diamantate Lansky

  • Retur

    Produsele pot fi returnate in termen de 10 zile lucratoare pentru defecte de material, manufactura dupa primirea in scris a acceptului nostru.

  • Livrare Gratuita!

    Livrarea este gratuita pentru comenzi mai mari de 300 RON cu TVA inclus.

Etichete