LCD02

Disponibil la comanda

Produs nou

Tija diamantata/carbura de ascutire cutite LANSKY

134,75 leiTVA inclus

Tija de ascuțit tactică Lansky răspunde cererii pentru o unealtă de ascuțit rezistentă, care combină viteza uneltelor de ascutit cu carbură de tungsten de la Lansky cu comoditatea compactă a tijei retractabile cu diamant Lansky.

Păstrați-l la dumneavoastră în orice moment pentru întreținerea rapidă a lamei cand este nevoie.

Carbura de tungsten este utilizată pentru a ascuti rapid un tais și a restabili o lamă grav deteriorată sau tocită. Tija de diamant va rafina apoi marginea. Pentru întreținerea regulată, doar tija de diamant este suficientă.  


Unghiurile de ascuțire sunt prestabilite la 22,5º pentru a obține un unghi de 45º inclusiv.





Instructiuni de utilizare

Pasul 1 - Trageți lama cuțitului prin fanta din carbură de tungsten de 3 – 4 ori pentru a ascuți lama

Pasul 2 - Deschideți tija tactică prinzând ferm carcasa și răsucind cilindrul de la capăt (opus carburii de tungsten) în sens invers acelor de ceasornic.

Pasul 3 – Lăsați tija tactică să iasă complet din carcasă și apoi răsuciți cilindrul la capăt în sensul acelor de ceasornic pentru a bloca tija în poziție.

Pasul 4 - Așezați capătul tijei pe o suprafață stabilă într-un unghi și trageți marginea cuțitului în jos pe tijă ca și cum ați încerca să tăiați un strat subțire de pe tijă - repetați această mișcare de 3-4 ori folosind o presiune ușoară până la moderată . Mențineți un unghi constant pentru cele mai bune rezultate.

Pasul 5 - Repetați pasul 4 pe cealaltă parte a lamei.

Notă:  Nu aplicați ulei pe suprafața Lansky Diamond: curățați partea de diamant cu apă și ștergeți așchiile cu o cârpă fără scame. Piesele diamantate ar trebui să fie complet uscate înainte de următoarea utilizare.

1

21 alte produse din aceeași categorie:

Scule ascutire diamantate Lansky

  • Retur

    Produsele pot fi returnate in termen de 10 zile lucratoare pentru defecte de material, manufactura dupa primirea in scris a acceptului nostru.

  • Livrare Gratuita!

    Livrarea este gratuita pentru comenzi mai mari de 300 RON cu TVA inclus.

Etichete