QSHARP

Pe stoc

Produs nou

12 Produse

Unealta de ascutit din carbura QuadSharp LANSKY

124,75 leiTVA inclus

QuadSharp dispune de patru unghiuri de ascuțire (17º, 20º, 25º și 30º) din carbura sieste accesoriul portabil perfect pentru ascuțit cuțite. Piatra de lustruit din ceramică încorporată permite ca această unealta de ascutit de buzunar să fie utilizată ca o soluție de ascuțire de sine stătătoare, complet funcțională.
Cel mai mic și versatil ascuțitor de cuțite multi-unghi disponibil!

Caracateristici:

4 unghiuri de ascuțire (17º, 20º, 25º și 30º)
Piatră de banc ceramică pentru lustruire fină și a zimților
Fante din carbura
Carcasă metalică durabilă
Compatibil 100% cu toate kiturile și accesoriile Lansky.





1. Canelura din carbura: 17º, 20º, 25º și 30º

Folosita pentru a ascuti un tais pentru o lamă extrem de tocită sau pentru a ascuți lama în cateva secunde cand este nevoie.

Tineți cuțitul cu o mană, iar cu cealaltă mană țineți unealta de ascutit: trageți cuțitul prin fanta cu unghiul dorit. Cu doar trei sau patru alunecari, folosind o presiune moderată, se va reface lama. Clătiți bine lama după ascuțire.

Notă: Carbura este extrem de agresivă și ar trebui folosită numai pentru ascuțirea rapidă, atunci cand este nevoie.Pentru întreținerea generală a marginilor: utilizați elementul de piatră ceramică încorporat

 

2. Piatra de banc din ceramică

Elementul ceramic cu granulație fină (800) trebuie utilizat într-un mod de tip piatră de banc. Piatra de banc ceramică este mai dură decat oțelul, nu se va uza niciodată și poate fi folosită des ca element de ascuțire principal al QuadSharpPiatra Ceramica Benchstone este, de asemenea, conică pentru ascuțirea cuțitelor zimțate.

(SFAT PROFESIONAL: Lamele extrem de tocite trebuie reprofilate într-una dintre fantele de carbură înainte de a utiliza piatra de banc ceramică).

În cele din urmă, așchii de metal se vor acumula sub formă de dungi întunecate pe ceramică și vor încetini eficacitatea. Curățați cu un Lansky EraserBlock.

 

3. Ascuțirea dintilor

Ascuțiți cate un zimt trăgand elementul ceramic de partea canelată a zimtilor. Pentru crețuri mai mari: utilizați o mișcare de rostogolire pentru a mătura colțul sculei de ascuțit de pe o parte pe cealaltă. Repetați pană cand zimtul este ascuțit, apoi treceți la următorul zimț.

1

14 alte produse din aceeași categorie:

Produse ascutire Lansky din carbura

  • Retur

    Produsele pot fi returnate in termen de 10 zile lucratoare pentru defecte de material, manufactura dupa primirea in scris a acceptului nostru.

  • Livrare Gratuita!

    Livrarea este gratuita pentru comenzi mai mari de 300 RON cu TVA inclus.

Etichete