LTCBH

Disponibil la comanda

Produs nou

Unealta de ascutit sageti, cu cheie Broadhead LANSKY

49,75 leiTVA inclus

O unealtă sigură, ușoară și compactă care face treaba rapidă a trei sarcini diferite; blochează în siguranță capetele late pentru strngere sau înlocuire, ascute capetele late și poate fi folosit pentru a retușa cuțitele. Unealta de ascutit Lansky Broadhead se va dovedi indispensabila oricăruia vanător.


Instructiuni de ascutire a capului lat:

Pasul 1- Folosiți cheia pentru a vă asigura că capul lat este atașat ferm la o săgeată

Pasul 2 - Prindeți unealta de ascuțit cu degetele în interiorul protecției pentru degete și cu degetul mare sprijinit de protecția pentru degetul mare.

Pasul 3 - Tineți săgeata ferm într-o mnă, cu capătul îndreptat departe de dvs. Acum plasați V în capul dispozitivului de ascuțit Quick Edge peste lamele individuale ale capului dumneavoastră lat. Tinand dispozitivul de ascuțit la aproximativ 90 de grade față de lamă (un unghi prea mare va duce la o performanță slabă de ascuțire), trageți unealta de ascuțit spre varful lamei. Unealta de ascuțit din carbură de tungsten va îndepărta treptat metalul din lamă, făcandu-l ascuțit. Repetați de 3 pană la 4 ori, aplicand nu mai mult de o presiune ușoară pentru a produce o margine ascuțită.

Pasul 4 - Repetați pe toate lamele cu cap lat

Pasul 5 - Curățați bine lamele.


Instrucțiuni pentru cheie cu cap larg

Pentru a scoate capul lat - Așezați cu grijă capul lat în cheia situată în partea de sus a uneltei de ascuțit și apoi răsuciți săgeata în sens invers acelor de ceasornic pentru a o scoate

Pentru a atașa capul lat - Așezați capul lat în cheia cu cap lat, apoi aduceți săgeata la fire și răsuciți săgeata în sensul acelor de ceasornic pentru a o atașa

1

14 alte produse din aceeași categorie:

Produse ascutire Lansky din carbura

  • Retur

    Produsele pot fi returnate in termen de 10 zile lucratoare pentru defecte de material, manufactura dupa primirea in scris a acceptului nostru.

  • Livrare Gratuita!

    Livrarea este gratuita pentru comenzi mai mari de 300 RON cu TVA inclus.

Etichete