C-Clip

Disponibil la comanda

Produs nou

Unealta de ascutire cutite Combo C-Clip LANSKY

94,75 leiTVA inclus

Unealta de ascuțit cuțite C-CLIP poate fi folosita pentru a ascuți cuțite, carlige, săgeți, varfuri de săgeți, unelte, ace, instrumente de tip chirurgical și multe altele. Acasă, in camping, la pescuit, vanătoare, plimbări cu barca, la serviciu ” C-Clip este cea mai convenabilă soluție.

Unealta de ascuțit cuțite Mini poate fi purtata pe breloc, la centură sau simplu într-un buzunar.

Blocul de șters este utilizat pentru a va tine tijele ceramice curate și ascuțite la eficiență maximă. Poate șterge si petele greu de îndepărtat de pe aproape orice suprafață, inclusiv de pe echipamentul sportiv!

Instructiuni de utilizare:

Unealta de ascuțit cuțite cu tije ceramice C-Clip

1. Așezați baza pe o suprafață solidă, plană, la o înălțime confortabilă.

- Introduceți tijele pană la capătul găurilor.

- Tineți baza ferm pe loc, cu mana departe de tijele de ascuțit și de cuțit. Unghiul tijelor din bază oferă unghiul corectat de ascuțire.

2. Începeți să ascutiti plasand baza lamei la un centimetru sau mai mult sub capătul superior al uneia dintre tije. Glisați în jos pe tijă, ca și cum ați felia paine, trăgand lama spre dvs. în timp ce coboriți pe tijă. Acum, mergeți la cealaltă tijă la un centimetru sau mai mult sub varful tijei. Procedati ca si pe prima tija.

3. Tineți lama dreaptă în sus și în jos. Tijele vă oferă unghiul de ascuțire. Alternați mișcarea de tăiere de la o tijă la alta. Efectuati două sau trei treceri pe fiecare tijă, pană la un minut de ascuțire

Liniile negre de pe tije sunt din oțel de la lama cutitului.

Întoarceți tijele pentru a folosi si suprafețele curate. cand tijele devin complet negre, este timpul să le curățați cu Eraser Block sau cu detergent de bucătărie.

Ascuțitorul de cuțite Mini din ceramică

Deschiderile mari și mici ale lamei oferă acces la porțiunile care se intersectează ale tijelor ceramice de aluminiu pentru ascuțirea Pull Through.

1. Tijele sunt ținute ferm în poziție prin cleme. Tijele pot fi îndepărtate pentru curățare sau pot fi așezate și ținute manual într-o canelură una langă alta pentru ascuțirea carligelor, săgeților și a altor obiecte ascuțite.


- Așezați baza pe o suprafață solidă, plană, la o înălțime confortabilă.


- Asigurați-vă că tijele de ascuțit sunt ținute bine de cleme.


- Tineți bine baza cu degetul și mana departe de lama cuțitului.


- Tineți lama drept în sus și în jos, ca și cum ati tăia. Unghiul tijelor oferă unghiul de ascuțire corectat.

2. Începeți să ascuțiți plasand baza lamei sub capătul superior al tijelor. Glisați în jos și peste tijă, trăgand lama spre dvs. în timp ce coborați tija. Repetați pe partea opusă a tijelor cu marginea opusă a lamei. Tăiați felii ca înainte.

Tijele pot fi plasate în canelura prevăzută și ținute manual una langă alta pentru ascuțirea acrligelor, săgeților sau a altor obiecte ascuțite.

Blocul de șters

Curățarea tijelor de ascuțit este importantă cand vă ascuțiți cuțitul cu tijele ceramice, mișcarea de tăiere-ascuțire lasă linii negre pe tijele de ascuțit. Acesta este oțel care a fost îndepărtat de pe muchia cuțitului. Puteți roti tijele pentru a utiliza si suprafețele nefolosite ale tijelor de ascuțit, dar în cele din urmă tijele vor deveni negre de jur împrejur.

Aceste depuneri metalice trebuie îndepărtate periodic pentru a restabili complet capacitatea de ascuțire a tijelor. Cantitatea mare de abraziv de oxid de aluminiu din tije face ca ascuțirea să fie rapidă și ușoară. Utilizarea continuă a ascuțirii și curățarea tijelor nu afectează capacitatea acestora de a ascuți.

Cea mai dovedită metodă de curățare a tijelor este cu Eraser Block special conceput. De asemenea, indepartează multe pete de pe porțelan, alamă, oțel (lame de cuțit), etc.

1

19 alte produse din aceeași categorie:

Produse ascutire Lansky de buzunar

  • Retur

    Produsele pot fi returnate in termen de 10 zile lucratoare pentru defecte de material, manufactura dupa primirea in scris a acceptului nostru.

  • Livrare Gratuita!

    Livrarea este gratuita pentru comenzi mai mari de 300 RON cu TVA inclus.

Etichete