LTRCS

Disponibil la comanda

Produs nou

Tija de ascutit cutite din otel rece LANSKY

54,75 leiTVA inclus

O tija de ascutit la îndemnă, de buzunar, special conceputa pentru zimti brevetati ai cuțitelor pliabile și cu lamă fixă marca Cold Steel. Canelurile speciale se potrivesc exact cu mini-zimti. Suporturile de siguranță pentru degetul mare și brelocul țin tija întotdeauna gata să fie utilizata acasă sau pe camp.


Instructiuni de utilizare:

Pentru ascuțirea zimtilor:

Pasul 1 - Prindeți ferm tija de ascuțit la un capăt folosind mana dominantă.

Pasul 2 - Tinand cuțitul ferm cu cealaltă mnaă (cu marginea îndreptată spre tine!) aduceți colțul tijei la crestătură.

Pasul 3 - În timp ce mențineți un unghi constant și cu o presiune uniformă, împingeți ușor, în timp ce utilizați o mișcare de rostogolire pentru a mătura colțul tijei de ascuțit de pe o parte a zimtului în cealaltă. O singură lovitură va elimina orice bavuri de pe partea din spate a lamei dumneavoastră.

Pentru ascuțirea unei margini simple:

Pasul 1 - Așezați degetul mare pe o protecție de ghidare și varful celui de-al doilea sau al treilea deget al aceleiași maini pe cealaltă protecție de ghidare.

Pasul 2 - Așezați marginea lamei pe partea plată a tijei de ascuțit. În timp ce mențineți un unghi constant și cu o presiune uniformă, împingeți ușor întreaga margine peste tija dintr-o singură mișcare, la fel ca încercarea de a tăia un strat subțire din lateral.

Pasul 3 - Treceți de 3-5 ori și repetați acest lucru pe partea din spate a lamei.

Pasul 4 - Continuați acest proces pană cand lama este ascuțită.

Pentru ascuțirea mini-zimților:

Pasul 1 - Așezați degetul mare pe o protecție de ghidare și varful celui de-al doilea sau al treilea deget al aceleiași maini pe cealaltă protecție de ghidare

Pasul 2 - Aliniați mini-zimturile de pe lama dvs. Cold Steel cu panoul special pentru caneluri de pe tija.

Pasul 3 - În timp ce mențineți un unghi constant și cu o presiune uniformă, împingeți ușor mini-zimturile în canelurile tijei.

Pasul 4 - Repetați de 3-4 ori. O singură trecere va elimina orice bavuri de pe partea din spate a lamei dumneavoastră.

Instrucatiuni de curatare:

Cand tija de ascuțire din ceramică cu aluminiu devine închisă la culoare cu particule de metal pe ea, din procesul de ascuțire, utilizați Lansky EraserBlock sau un produs de curățare de uz casnic. Tija de ascuțire din ceramică cu aluminiu nu se va uza niciodată.

1

19 alte produse din aceeași categorie:

Produse ascutire Lansky de buzunar

  • Retur

    Produsele pot fi returnate in termen de 10 zile lucratoare pentru defecte de material, manufactura dupa primirea in scris a acceptului nostru.

  • Livrare Gratuita!

    Livrarea este gratuita pentru comenzi mai mari de 300 RON cu TVA inclus.

Etichete