LPUCK

Pe stoc

Produs nou

10 Produse

Piatra de ascutit cutite, dubla, de buzunar Dual Grit LANSKY

54,75 leiTVA inclus

Această piatra de ascutit multifuncțională Lansky Dual Grit, de buzunar, este ideală pentru ascuțirea lamelor de tuns iarba, macetelor, secerilor, lamelor de topor, lopeților și cazmelor, plus o varietate de alte instrumente de tăiat și tocat.
Forma conturată a Puck-ului, ușor de prins, asigură o ascuțire simplă și sigură a sculei.
Piatra Dual-Grit are o latură grosieră pentru tăiere și modelare rapidă, și o latură medie pentru ascuțirea finală și finisarea muchiei.

Granulație grosieră: 120
Granulație medie: 280


Instructiuni de utilizare:

Pasul 1 - Prindeți ferm unealta care urmează să fie ascuțită sau blocați-o în menghină pentru a preveni alunecarea. Dacă doriți, aplicați cateva picături de Lansky's Nathan's Natural Honing Oil pe partea pietrei de ascutit care va fi folosită pentru ascuțire.

Pasul 2 - Prindeți piatra de ascutit ferm cu degetele, sprijinindu-o de palma. Deplasați piatra de ascutit într-o mișcare circulară, suprapunand cercurile pe măsură ce vă deplasați de-a lungul întregii margini de tăiere. Pentru cele mai bune rezultate, mențineți un unghi constant în timp ce ascuțiți.

Pasul 3 - Lucrați o parte întreagă a muchiei sculei înainte de a repeta procedura de ascuțire pe cealaltă margine.

Sugestii

1. Pentru marginile foarte uzate, tăiate sau foarte tocite, utilizați mai întai partea cu granulație grosieră a pietrei de ascutit. Pentru a aplica o margine mai fină, repetați procesul cu partea cu granulație medie a pietrei

2. Dacă uneltele care urmează să fie ascuțite au nevoie doar de o retușare sau de o margine acoperită, sari peste pasul cu granulație grosieră și folosiți numai partea cu granulație medie.

După o utilizare prelungită, așchii de metal se vor acumula pe piatra și vor fi vizibile ca mase de culoare gri închis care fac piatra sa se simta neteda. Pentru a îndepărta depunerile de metal, aplicați cateva picături de ulei de șlefuit pe zona afectată și întindeți ușor cu degetul. După aproximativ un minut, uleiul va ridica așchii de metal la suprafață care pot fi șterse cu o carpă fără scame. Pentru cantități mai mari de aschii, pot fi necesare mai multe aplicații de ulei și ștergere.

1

19 alte produse din aceeași categorie:

Produse ascutire Lansky de buzunar

  • Retur

    Produsele pot fi returnate in termen de 10 zile lucratoare pentru defecte de material, manufactura dupa primirea in scris a acceptului nostru.

  • Livrare Gratuita!

    Livrarea este gratuita pentru comenzi mai mari de 300 RON cu TVA inclus.

Etichete