Disponibil la comanda

Produs nou

Ansamblu întrerupător de limită, masini unelte CNC Sherline 2000/5800

168,62 leiTVA inclus

 Include:

    Întrerupător de limită (cu coadă de racord și conector)
    Feronerie de montare a întrerupătorului de limită
    Cu surub cu bile

Despre întrerupătoarele de limită, cablurile de control al vitezei codorului optic și suporturile de montare

Placa de control pe care ne-a făcut-o MASSO este proiectată special pentru mașinile Sherline. Software-ul și configurațiile de cablare sunt proprietatea Sherline Products.

Puteți achiziționa oricare dintre întrerupătoarele de limită sau encoderul optic, precum și cablurile și suporturile asociate acestora de la Sherline. Cu toate acestea, aceste componente și conexiuni de cabluri nu sunt compatibile cu nicio placă MASSO stocată pe care o cumpărați direct de la MASSO.

Acest lucru este valabil mai ales în ceea ce privește encoderul optic și controlul nostru de viteză. Controlul nostru de viteză este un sistem analogic mai vechi, care este controlat prin intermediul unui software creat special pentru sistemul nostru. Dacă ar fi să conectați encoderul nostru optic la placa MASSO de stoc, ați putea obține o citire precisă a turației, dar nu veți putea controla turația motorului de broșă cu ajutorul codului G-code.

Acestea fiind spuse, puteți achiziționa întrerupătoarele de limită cu codița și conectorul lor. De asemenea, puteți achiziționa suporturile noastre pentru întrerupătoare de limită și declanșatoarele excentrice pentru a fi montate pe mașina dumneavoastră Sherline. Puteți apoi să le conectați la orice controler care este configurat să funcționeze cu întrerupătoarele noastre de limită.

Vor fi una sau două găuri care vor trebui să fie găurite și tarodate pe mașina dvs. pentru a monta ulterior unele dintre suporturile noastre de întrerupătoare de limită.

1

30 alte produse din aceeași categorie:

Accesorii Sherline CNC

  • Retur

    Produsele pot fi returnate in termen de 10 zile lucratoare pentru defecte de material, manufactura dupa primirea in scris a acceptului nostru.

  • Livrare Gratuita!

    Livrarea este gratuita pentru comenzi mai mari de 300 RON cu TVA inclus.

Etichete