8711

Disponibil la comanda

Produs nou

Controler cu masa rotativa cu pregatire CNC, acoperit cu nichel-tefon, freze Sherline

5 360,36 leiTVA inclus

Aceasta este o modificare a mesei noastre rotative CNC de 100mm cu un controler de indexare. Această modificare a apărut în urma unor solicitări din partea clienților noștri de gravură cu laser. Aceștia doreau o masă rotativă care să aibă o gaură de trecere mai mare pe care să puteți monta mandrinele noastre.

Această versiune a mesei rotative Sherline are o placare cu nichel-teflon pe ea, deoarece a fost proiectată pentru a fi utilizată într-un mediu de producție de zi cu zi. Acest lucru conferă mesei o suprafață rezistentă la rugină, dură și cu calități suplimentare de lubrifiere.

Masa are o înălțime de 50mm și un diametru de 100 mm. Componentele principale au fost prelucrate din oțel masiv din bară, iar unitatea completă cântărește 2,5 kg. Masa a fost gravată cu un laser, oferind linii clare și precise la fiecare 5°, numerotate la fiecare 15°. Aceste linii sunt calibrate cu ajutorul roții dințate cu șurub cu 72 de dinți care este acționat de roata sau de motorul pas cu pas. Roata este împărțita în 50 de părți, ceea ce face ca fiecare linie de pe roata să fie de 1/10°. Acest lucru permite ca un cerc să fie împărțit în 3600 de trepte fără interpolare. Șaptezeci și două de rotații ale volanului rotesc masa cu o revoluție.

Accesorii

1

30 alte produse din aceeași categorie:

Accesorii minifreze Sherline

  • Retur

    Produsele pot fi returnate in termen de 10 zile lucratoare pentru defecte de material, manufactura dupa primirea in scris a acceptului nostru.

  • Livrare Gratuita!

    Livrarea este gratuita pentru comenzi mai mari de 300 RON cu TVA inclus.

Etichete