87105

Disponibil la comanda

Produs nou

Controler rotativ CNC cu sursa de alimentare, freze Sherline

2 761,40 leiTVA inclus

Controlerul rotativ CNC vă permite să vă convertiți masa rotativă CNC cu motor pas cu pas în masă rotativă cu indexor. Acest controler este specific mesei rotative și nu trebuie confundat cu controlerul liniar.

Toate intrările se fac de la această tastatură simplă. Nu este nevoie de un calculator separat. Controlerul rotativ include unitatea cu microprocesor cu o tastatură de intrare numerică, sursa de alimentare de 115 VAC și toate cablurile de conectare necesare.

Funcționarea este foarte simplă

După introducerea numărului de pași pe revoluție (sau a numărului de grade pe pas) pe o tastatură numerică simplă, masa avansează rapid și precis la următoarea poziție prin simpla apăsare a unei singure taste de avansare. Dacă se comite o eroare, pozițiile anterioare pot fi rechemate cu precizie prin apăsarea unui alt buton. Rezoluția de bază este de 28.800 de pași pe revoluție, ±0,006° pe pas. Acest lucru permite prelucrarea precisă a unor elemente precum angrenajele cu număr impar de dinți. Calculele sunt efectuate intern cu un grad ridicat de precizie pentru a evita erorile cumulative.

1

30 alte produse din aceeași categorie:

Accesorii minifreze Sherline

  • Retur

    Produsele pot fi returnate in termen de 10 zile lucratoare pentru defecte de material, manufactura dupa primirea in scris a acceptului nostru.

  • Livrare Gratuita!

    Livrarea este gratuita pentru comenzi mai mari de 300 RON cu TVA inclus.

Etichete