67126

Disponibil la comanda

Produs nou

Motor pas cu pas de cuplu mare, pentru masini unelte Sherline

714,71 leiTVA inclus

Motorul nostru pas cu pas de cuplu mare are același cadru NEMA #23 ca și motorul nostru pas cu pas standard, dar are un cuplu cu peste 75% mai mare. "Alimentarea rapidă" maximă nu se va schimba.

Viteza de avans de tăiere poate fi mărită deoarece veți utiliza un motor pas cu pas care are un cuplu mai mare. De asemenea, acesta este mai potrivit pentru a face față greutății suplimentare a motorului și a capului pe axa noastră Z.

ATENȚIE: Acest nou motor pas cu pas de cuplu ridicat a necesitat modificarea cuplajului CNC pentru a face față sarcinii suplimentare.

Motoarele pas cu pas de cuplu mare pot fi utilizate și pe orice mașină CNC Sherline. Motorul este de 2 amperi, la fel ca și motoarele noastre standard, astfel încât vă puteți actualiza cu ușurință sistemul Sherline actual cu noile motoare cu cuplu ridicat. (De exemplu, sistemele CNC complete Sherline sau kitul P/N 8760 CNC cu cutie de driver cu 4 axe).

Accesorii

1

30 alte produse din aceeași categorie:

Accesorii minifreze Sherline

  • Retur

    Produsele pot fi returnate in termen de 10 zile lucratoare pentru defecte de material, manufactura dupa primirea in scris a acceptului nostru.

  • Livrare Gratuita!

    Livrarea este gratuita pentru comenzi mai mari de 300 RON cu TVA inclus.

Etichete