3710 CNC

Disponibil la comanda

Produs nou

Masa rotativa cu pregatire CNC, acoperita cu nichel-teflon freze Sherline

2 728,91 leiTVA inclus

Versiunea cu pregatire CNC care include montura pentru motor pas cu pas.

O masa rotativa folosita cu o freza de banc oferta extrema flexibilitate si oportunitati nenumarate. 

Singura limita ramane dimensionala nu de complexitate. Masa rotativa de 4" de la Sherline este un echipament de precizie gandit pentru frezele Sherline insa poate fii folosita si pe alte masini unelte. Are 50.8mm inaltime si un diametru de 100mm cu componente prelucrate din blocuri solide de otel si cantareste 3.2 kg fiind marcata cu laser la intervale de 5°si numarate la fiecare 15°.  

Acestea sunt calibrate cu un  angrenaj melc cu 72 de dinti miscat de o roata de avans.
Roata este divizata la 50 adica pe roata la 1/10° astfel un cerc se imparte la 3600. Saptezeci si doua de rotiri a rotii inseamna o rotatie a mesei.

Această versiune a mesei rotative Sherline are o placare cu nichel-teflon pe ea, deoarece a fost proiectată pentru a fi utilizată într-un mediu de producție de zi cu zi. Acest lucru conferă mesei o suprafață rezistentă la rugină, care este dură și are calități suplimentare de lubrifiere.

Sloturile T sunt identice cu ale masinilor Sherline astfel c amarea majoritate a accesoriilor sunt compatibile.  Doua cleme de fixare sunt livrate si un  adaptor care fixeaza universalele de 3 si 4 falci pe masa rotativa.

Cu adaptorul de 90 se poate fixa pe masa frezei in pozitie verticala pentru o si mai mare versatilitate  (Cod 3701)

Disponibila si cu montura pentru motor pas cu pas pentru aplicatii CNC (Cod 3700CNC). sau cu tot cu tot cu motor pas cu pas.

Rugam sa notati ca nu este posibila upgradarea la CNC a unei mese manuale!!!. 

Accesorii

1

30 alte produse din aceeași categorie:

Accesorii minifreze Sherline

  • Retur

    Produsele pot fi returnate in termen de 10 zile lucratoare pentru defecte de material, manufactura dupa primirea in scris a acceptului nostru.

  • Livrare Gratuita!

    Livrarea este gratuita pentru comenzi mai mari de 300 RON cu TVA inclus.

Etichete