8700

Disponibil la comanda

Produs nou

Controler cu masa rotativa cu pregatire CNC, freze Sherline

4 803,44 leiTVA inclus

Sherline a introdus masa rotativă de 10cm precisă și fiabilă în secolul 21 prin adăugarea controlerului numeric computerizat. Ceasornicarii sau oricine are nevoie să taie angrenaje sau alte modele complicate cu simetrie radială vor descoperi că acest accesoriu elimină toate bătăile de cap din operațiile repetitive de indexare.

Toate intrările se fac de la această tastatură simplă. Nu este nevoie de un calculator separat. Primiți tot ce aveți nevoie, inclusiv masa rotativă Sherline de 10cm cu motor pas cu pas instalat, unitatea cu microprocesor cu tastatură de intrare numerică, sursa de alimentare de 115 VAC și toate cablurile de conectare necesare.

Masa rotativă este prevăzută cu cleme și piulițe în T pentru fixarea acesteia pe fantele în T ale unei mese de frezare Sherline. În plus, sunt disponibile două opțiuni pentru montarea mesei în poziție verticală sau în alte unghiuri:

Fixare în unghi drept - Această placă menține masa în poziție verticală cu o înălțime centrală de 68mm. De asemenea, este disponibilă o contrapusă în unghi drept pentru a susține materialul lung ținut la centru în masa rotativă.

Masă cu unghi de înclinare-Această masă susține masa rotativă și poate fi fixată la orice unghi de la 0° la 90°. În poziția de 90°, centrul mesei rotative se află, de asemenea, la înălțimea de 68mm, ceea ce permite utilizarea contraputerelor cu unghi drept împreună cu aceasta.

Accesorii

1

30 alte produse din aceeași categorie:

Accesorii minifreze Sherline

  • Retur

    Produsele pot fi returnate in termen de 10 zile lucratoare pentru defecte de material, manufactura dupa primirea in scris a acceptului nostru.

  • Livrare Gratuita!

    Livrarea este gratuita pentru comenzi mai mari de 300 RON cu TVA inclus.

Etichete