TR-600

Disponibil la comanda

Produs nou

Tija diamantata de ascutire conica, pliabila LANSKY

99,75 leiTVA inclus

Tija diamantata conica ascute lame obișnuite și zimtate, carlige de pescuit, carlige pentru intestin și multe alte unelte.

Tija diamantata conica ascute lame obișnuite și zimtate, carlige de pescuit, carlige pentru intestin și multe alte unelte. Tija conică fină (granulatie 600) se pliază în manerul ergonomic din plastic impregnat cu nailon pentru protecție și ușurință în transport.

Tija diamantată conică Lansky este ideală pentru orice atelier. Renumite pentru duritatea lor, diamantele sunt un abraziv excelent pentru recondiționarea și întreținerea rapidă a tuturor uneltelor și cuțitelor dumneavoastră diverse.


Instruatiuni de utilizare:

Pasul 1 - Începeți prin a deschide manerele de plastic. Blocați manerele împreună pentru o utilizare în siguranță.

Pasul 2 - Pentru a ascuți un cuțit, țineți ferm manerele tijei într-o mană și cuțitul în cealaltă.

Pasul 3 - Așezați capătul tijei pe o suprafață stabilă. Trageți muchia cuțitului în jos pe tijă la unghiul potrivit, ca și cum ați încerca să tăiați un strat subțire de pe tijă. Repetați această mișcare de 3-4 ori folosind o presiune ușoară pană la moderată. Mențineți un unghi constant pentru cele mai bune rezultate.

Pasul 4 - Treceți pe cealaltă parte a muchiei lamei și repetați procesul de ascuțire pentru a termina muchia.

Ascuțirea zimtilor

Ascuțiți cate un zimt. Tineți cuțitul ferm într-o mană și aduceți tija conică la un zimț individual. Potriviți unghiul zimtării cu tija conică în timp ce trageți tija de zimțare. Repetați această mișcare pană cand zimțul este ascuțit, apoi treceți la următorul zimțCand ați terminat de ascuțit fiecare zimț, aduceți tija conică în partea opusă a secțiunii zimțate, țineți tija plat de-a lungul șlefuirii plate și îndepărtați orice bavura care ar fi putut fi creată prin ascuțire.
Nu utilizați nici un fel de lubrifiere în timp ce utilizați dispozitive de ascuțit cu diamant.

Notă: Nu aplicați ulei pe suprafața Lansky Diamond: curățați tija diamantata cu apă și ștergeți așchiile cu o carpă fără scame. Piesele diamantate ar trebui să fie complet uscate înainte de următoarea utilizare.

1

21 alte produse din aceeași categorie:

Scule ascutire diamantate Lansky

  • Retur

    Produsele pot fi returnate in termen de 10 zile lucratoare pentru defecte de material, manufactura dupa primirea in scris a acceptului nostru.

  • Livrare Gratuita!

    Livrarea este gratuita pentru comenzi mai mari de 300 RON cu TVA inclus.

Etichete