LSS9D

Disponibil la comanda

Produs nou

Masat diamantat de ascutire cutite 23 cm, LANSKY

204,75 leiTVA inclus

Masatul diamantata Lansky este prevăzut cu un apărător de mană și un maner din cauciuc antiderapant, cu aderență confortabilă.

Masatul diamantata Lansky este prevăzut cu un apărător de mană și un maner din cauciuc antiderapant, cu aderență confortabilă.
Granulația de diamant face ca întreținerea corectă a celor mai bune cuțite de bucătărie și de sculptură să fie mai rapidă și mai eficientă ca niciodată. Doar cateva lovituri sunt tot ceea ce aveți nevoie pentru a reda cuțitelor dvs. un tais ca de fabrică.




Instructiuni de utilizare

Pasul 1 - Așezați varful masatului pe o suprafață stabilă. Prindeți ferm manerul.

Pasul 2 - Încercați să potriviți unghiul de teșire al cuțitului cu masatul și apoi trageți marginea cuțitului în jos pe tijă, ca și cum ați încerca să tăiați un strat subțire de pe tijă - repetați această mișcare de 3-4 ori folosind o presiune ușoară pană la moderată . Repetați pe cealaltă parte a lamei. Mențineți un unghi constant pentru cele mai bune rezultate.

Notă: Nu aplicați ulei pe suprafața Lansky Diamond: curățați partea de diamant cu apă și ștergeți așchiile cu o carpă fără scame. Piesele diamantate ar trebui să fie complet uscate înainte de următoarea utilizare.

1

21 alte produse din aceeași categorie:

Scule ascutire diamantate Lansky

  • Retur

    Produsele pot fi returnate in termen de 10 zile lucratoare pentru defecte de material, manufactura dupa primirea in scris a acceptului nostru.

  • Livrare Gratuita!

    Livrarea este gratuita pentru comenzi mai mari de 300 RON cu TVA inclus.

Etichete