FP-2860

Disponibil la comanda

Produs nou

Pila diamantata de ascutire cutite cu 2 fete granulatie 280/600, pliabila LANSKY

179,75 leiTVA inclus

Pila diamantata cu 2 fete Medie/Fina (granulatie 280/600) se pliază în manerul ergonomic din nailon pentru protecție și ușurință de transportat.

Pila diamantata cu 2 fete Medie/Fina (granulatie 280/600) se pliază în manerul ergonomic din nailon pentru protecție și ușurință de transportat.

Granulatii:
Partea medie (granulatie 280) ascute cuțitele și uneltele
Partea fină (granulatie 600) pentru a retușa sau a finisa o muchie

Pilele de ascuțit diamantate pliabile Lansky sunt ideale pentru fiecare atelier. Renumite pentru duritatea lor, diamantele sunt un abraziv excelent pentru recondiționarea și întreținerea rapidă a diferitelor unelte și cuțite.




Instructiuni de utilizare

Pasul 1 - Începeți prin a deschide manerele de plastic.

Pasul 2 - Pentru a ascuți un cuțit, țineți ferm manerele pilei într-o mană și cuțitul în cealaltă.

Pasul 3 - Așezați capătul pilei pe o suprafață stabilă. Trageți muchia cuțitului în jos pe pilă la unghiul potrivit, ca și cum ați încerca să tăiați un strat subțire de pe partea superioară a pilei. Repetați această mișcare de 3-4 ori folosind o presiune ușoară pană la moderată. Mențineți un unghi constant pentru cele mai bune rezultate.

Pasul 4 - Treceți pe cealaltă parte a muchiei lamei și repetați procesul de ascuțire pentru a termina muchia.


Notă: Nu aplicați ulei pe suprafața Lansky Diamond: curățați partea de diamant cu apă și ștergeți așchiile cu o carpă fără scame. Piesele diamantate ar trebui să fie complet uscate înainte de următoarea utilizare.

1

21 alte produse din aceeași categorie:

Scule ascutire diamantate Lansky

  • Retur

    Produsele pot fi returnate in termen de 10 zile lucratoare pentru defecte de material, manufactura dupa primirea in scris a acceptului nostru.

  • Livrare Gratuita!

    Livrarea este gratuita pentru comenzi mai mari de 300 RON cu TVA inclus.

Etichete