TF1z

Produsul este in stoc

Produs nou

2 Produse

Cutit de vanatoare Fallkniven TF1 – Taiga Forester

1 409,53 leiTVA inclus

Lama din otel inoxidabil laminat CoS cu mâner din lemn de Ironwood si teaca Zytel.

Caracteristici:
Lungime totala: 235 mm
Lungime lama: 120 mm
Grosime lama: 5 mm
Greutate: 230 gr
Forma tais: convex
Otel lama: Lam. CoS
Duritate otel lama: 60
Material maner: Lemn Ironwood
Teaca: Zytel

Cuțitele Fallkniven Taiga sunt cuțite de vânătoare și cuțite complete pentru utilizatorul exigent. O lamă solida din oțel laminat aliat cu cobalt nu înseamnă doar ca este fabricata dintr-un aliaj oarecare, observați destul de repede că ascutisul se menține foarte bine fără a fi fragila lama. Cuțitele Fallkniven Taiga sunt cuțite distincte  de vânătoare și cuțite complete pentru utilizatorul exigent.

O lamă solida din oțel laminat aliat cu cobalt nu înseamnă doar ca este fabricata dintr-un aliaj oarecare, veti observa destul de repede că taisul se menține foarte bine fără a fi casant.

Motivul este oțelul superb, bine tratat termic și călit, dar și forma convexă a lamei, a taisului, care este nu numai solida ci si super ascutita.

Forma ergonomică a mânerului asigură o prindere sigură indiferent de situatie.

Cutitele Fallkniven din seria Taiga cu mâner din lemnul Ironwood este foarte exclusivist. La fel ca toate materialele naturale, variază ca textură și culoare, făcând din fiecare cuțit o creație individuală. Un model in lemn frumos venat poate părea atractiv, dar un mâner drept, cu model este de fapt mai puternic.

Faptul că lama este pe toata lungimea mânerului (așa-numitul Full tang) are ca rezultat o construcție foarte puternică și fiabilă și conferă o greutate confortabilă cuțitului, dar si echilibru.

Ceea ce este si mai special la aceste cuțite este teaca din plastic foarte sigura, cu un sistem de blocare special conceput care asigură blocarea sigura a cuțitului atunci când este așezat în teacă. Blocajul funcționează indiferent de conditiile de mediu.




1

30 alte produse din aceeași categorie:

Cutite de vanatoare Fallkniven

  • Retur

    Produsele pot fi returnate in termen de 10 zile lucratoare pentru defecte de material, manufactura dupa primirea in scris a acceptului nostru.

  • Livrare Gratuita!

    Livrarea este gratuita pentru comenzi mai mari de 300 RON cu TVA inclus.

Etichete