NL5cxL

Disponibil la comanda

Produs nou

Cutit de vanatoare Fallkniven NL5cxL

8 520,02 leiTVA inclus

Lama din otel superior Cowry X Damascus si maner din piele. Cu teaca din piele superioara.

Caracteristici:
Lungime totala: 215 mm
Lungime lama: 100 mm
Grosime lama: 5 mm
Greutate: 188 gr
Forma tais: convex
Otel lama: Cowry X
Duritate otel lama: 64
Material maner: Piele
Teaca: Piele

Este plăcerea noastră să vă prezentăm unul dintre cele mai avansate cuțite de vânătoare din lume - NL5cx Idun, cu o lamă din oțel Cowry X Damasc. Acesta este probabil cel mai bun oțel din lume și cu siguranță una dintre cele mai exclusive lame realizate vreodată. Taisul este realizat din pulbere metalurgica cu urmatoarea compozitie extrema: C 3%, Cr 20%, Mo 1%, V 0,3% și fier pana la 100%.

Duritatea sa nu este mai mică de 64 HRC! Lateralele lamei sunt formate din oțel inoxidabil, Damasc din 120 de straturi, iar cu taisul din pulbere metalurgica, am realizat o lamă care, prin frumusețea și rezistența sa, este de nivel mondial, si nu este gresita afirmatia.

Insistam cu taișul convex, deoarece considerăm că aceasta este combinația supremă de performanță de tăiere și rezistență. Oricine știe ceva despre fabricarea cuțitelor știe că un astfel de tais poate fi realizat numai manual, și de aceea 99,99% din toate cuțitele nu au acest tip de tais.

Cutitele in general sunt produse in masa, cu CNC-urile, roboti si polizoare automatizate. Masinile sunt incarcate cu stive de lame pe care le ascut ore in sir fara oprire iar rezultatele sunt chiar bune. Cutite bune, ieftine. Chiar si asa , daca doriti calitatea superioara, rezistenta, tais durabil si design nu s-a inventat inca o masina care sa se poata apropia de manufactura realizata de un om specializat.

Astfel, noi ne mandrim cu seria noastra de cutite Fallkniven Northern Light, fiind constienti ca doar doar cei care apreciaza calitatea vor aprecia si rezultatele acesteia.

Teaca este realizată din piele neagră de înaltă calitate.

1

30 alte produse din aceeași categorie:

Cutite de vanatoare Fallkniven

  • Retur

    Produsele pot fi returnate in termen de 10 zile lucratoare pentru defecte de material, manufactura dupa primirea in scris a acceptului nostru.

  • Livrare Gratuita!

    Livrarea este gratuita pentru comenzi mai mari de 300 RON cu TVA inclus.

Etichete