HSTROP

Disponibil la comanda

Produs nou

Strop din piele LANSKY

79,75 leiTVA inclus

Folosiți acest strop special pentru a vă lustrui taisul cutitului.

Pentru utilizare cu pietrele de ascuțire Lansky. Lustruirea unui tăiș de cuțit va avea ca rezultat cea mai ascuțită margine pe care lamele dvs. au văzut-o de când au părăsit fabrica. Lustruirea cu strop din piele este o tehnică veche de lustruire a taisului lamei care oferă rezultate de neegalat. Deținând deja cea mai mare cantitate de accesorii, adăugarea unui alt model afirmă și mai mult superioritatea sistemului Lansky cu unghi controlat.

Acest strop este folosit doar pe lame care sunt deja extrem de ascuțite.

Stropul din piele Lansky este folosit ca ultim pas în procesul de ascuțire. Acesta duce un cuțit ascuțit de la ascuțit la ultra-ascuțit. Strop-ul nu îndepărtează niciun material, dar netezește neregulile minuscule. Acest lucru face cuțitul și mai ascuțit și îi conferă un finisaj lucios ca o oglindă!

Cuprinde i
nstrucțiuni complete de utilizare.

Acest strop din piele este folosit doar pe lame care sunt deja extrem de ascuțite.
Acesta este singurul strop Lansky care este mișcat în direcția opusă tuturor celorlalte stropuri. 



Instrucțiuni de utilizare

Pentru a fi folosit cu oricare dintre sistemele de unghi controlat Lansky pentru a obține o lustruire clară în oglindă a taisului lamei. Stropul Lansky poate fi folosit uscat, dar folosirea unui ulei va ajuta la creșterea duratei de viață a stropului.

Acest produs
nu este inclus cu niciunul dintre kiturile de ascuțire cu unghi controlat; se vinde doar separat.

Pasul 1 - Atașați stropul de piele la o tijă de ghidare. Dacă utilizați uleiul de slefuit, aplicați câteva picături din uleiul de șlefuit pe suprafata stropuluii și apoi atașați stropul la o tijă de ghidare.

Pasul 2-  Folosind unghiul cu care l-ați ascuțit anterior (potrivit unghiului preexistent al cuțitului), introduceți tija de ghidare în orificiul de ghidare al clemei.

Pasul 3 - IMPORTANT!:  Miscarea trebuie sa fie mereu catre lama! NU slefuiti dinspre lama deoarece acestea ar putea deteriora atât lama, cât și stropul. Acest lucru va lustrui orice bavurile metalice de pe lama dvs. și vă va lăsa cu un finisaj lustruit. Nu folosiți nici un fel de pastă abrazivă, deoarece abrazivii vor uza pielea prematur.

1

30 alte produse din aceeași categorie:

Piese si accesorii Lansky

  • Retur

    Produsele pot fi returnate in termen de 10 zile lucratoare pentru defecte de material, manufactura dupa primirea in scris a acceptului nostru.

  • Livrare Gratuita!

    Livrarea este gratuita pentru comenzi mai mari de 300 RON cu TVA inclus.

Etichete