RCLAMP

Disponibil la comanda

Produs nou

Clema fixare Soft-Grip cutite pentru sistem ascutire LANSKY

94,75 leiTVA inclus

Clema Soft-Grip cu șurub dublu a fost concepută special pentru cei care caută o clemă mai ușor de utilizat, care să prevină, de asemenea, zgarierea lamelor acoperite sau foarte lustruite.

Clema Soft-Grip cu șurub dublu a fost concepută special pentru cei care caută o clemă mai ușor de utilizat, care să prevină, de asemenea, zgarierea lamelor acoperite sau foarte bine lustruite.. A nu se utiliza pe lame de 1.30 cm lățime sau mai puțin.

 

NU se poate utiliza pentru ascuțirea lamelor cu lățime de 1.30 cm sau mai puțin, utilizați clema standard.


Instructiuni de utilizare:

Slăbiți șurubul roșu din față cu 2-3 ture. Strangeți șurubul roșu din spate pană cand este de aproximativ o tură completă de la strangerea completă. Slăbiți din nou șurubul roșu din față al clemei de cuțit pentru a se adapta la grosimea lamei. Atașați clema la lama cuțitului în centrul acesteia. Aproximativ 1.3cm din lamă ar trebui să se extindă de la capătul clemei. Strangeți din nou șurubul frontal pentru a ține bine cuțitul. Blocați lama pe loc cu mana strangand șurubul roșu din spate de pe clemă.



1

30 alte produse din aceeași categorie:

Piese si accesorii Lansky

  • Retur

    Produsele pot fi returnate in termen de 10 zile lucratoare pentru defecte de material, manufactura dupa primirea in scris a acceptului nostru.

  • Livrare Gratuita!

    Livrarea este gratuita pentru comenzi mai mari de 300 RON cu TVA inclus.

Etichete