LHONE

Disponibil la comanda

Produs nou

Piatra de ascutire foarte aspra LANSKY

59,75 leiTVA inclus

Aceasta piatră abrazivă foarte aspră (granulație 70) este concepută pentru ascuțirea puternică a sculelor elecatrice și manuale deteriorate și uzate din atelier, fermă, casă și grădină.
Face restaurarea simplă și ascuțirea ușoară pentru toată lumea.

Aceasta piatră abrazivă de ascutire foarte aspră (granulație 70) este concepută pentru ascuțirea rapida a sculelor cu taisul deteriorat și uzate din atelier, fermă, casă și grădină.
Face restaurarea lamelor simplă și ascuțirea ușoară pentru toată lumea.

Pentru a utiliza piatra de ascuțit, începeți prin a ține cu atenție piatra cu o mană. Deoarece aceasta nu are maner, va trebui să fiți foarte atent să nu va tăiați.

Tineți ferm instrumentul pe care îl veți ascuți cu cealaltă mană. Dacă ascuți o macetă, este bine fie să prindeți maceta de un banc de lucru, fie să sprijiniți maceta pe lungimea ei, ținand manerul pentru stabilitate.

Începeți să ascuțiți tinand piatra și potrivind unghiul pietrei cu unghiul ascutisului instrumentului. Începeți prin a împinge piatra peste taisul instrumentului, menținand în același timp un unghi constant și folosind cat mai mult posibil din lungimea pietrei pentru fiecare trecere.

1

30 alte produse din aceeași categorie:

Piese si accesorii Lansky

  • Retur

    Produsele pot fi returnate in termen de 10 zile lucratoare pentru defecte de material, manufactura dupa primirea in scris a acceptului nostru.

  • Livrare Gratuita!

    Livrarea este gratuita pentru comenzi mai mari de 300 RON cu TVA inclus.

Etichete