PRS2100

Sunati pentru termen de livrare!

Produs nou

Masa de ruter de precizie , KREG®

2 231,24 leiTVA inclus

Kreg™s Precision Benchtop Router Table oferă mai multe caracteristici care îi conferă capacitatea unei mese complete de router industriale într-un pachet portabil. Indiferent dacă doriți să utilizați o masă de ruter pe un loc de muncă sau o masă compactă de ruter pentru a fi utilizată în magazin, masa de ruter Precision Benchtop este o soluție de rutare perfectă pentru dvs.


Blatul mesei este realizat dintr-un MDF rezistent la vibrații și zgomot, cu bandă de margine, și are o piele Easy-Slide Micro-Dot. Pielea este construită dintr-un laminat de înaltă calitate, care vă permite să glisați cu ușurință piesele de prelucrat pe suprafață.


Placă de inserare pentru masă de ruter de precizie măsoară 9,5mm x 235mm x 298mm pentru a susține chiar și cele mai mari routere și prezintă noile inele de reducere a nivelului Loc ale Kreg. Aceste inele se răsucesc în poziție și se fixează la același nivel cu suprafața plăcii de fiecare dată. Sunt incluse trei inele Level-Loc: 25mm, 20.64mm (pentru utilizare cu bucșe de ghidare stil Porter-Cable) și 66.68mm.

Mai multe dimensiuni ale inelului Level-Loc sunt disponibile într-un set de 5 (vandute separat).


Placa are, de asemenea, marcaje gravate cu laser pe partea inferioară, care facilitează montarea oricărui router și este livrată cu un set de nivelatoare de precizie Kreg™s Insert.


Gardul din aluminiu pentru sarcini grele a fost și el reproiectat, cu noi parghii de blocare cu un sfert de tura. Permit ajustarea rapidă a gardului și blocarea sigură, plus sunt dimensionate, astfel încat să fie ușor de utilizat, dar să rămană departe de drum în spatele gardului. 


Gardul are, de asemenea, fețe de alunecare independente, care asigură un sprijin sporit al piesei de prelucrat în jurul burghiului și, cu ajutorul tijelor de îmbinare incluse, permit mesei să fie folosită ca joncțiune verticală.


Sunt incluse, de asemenea, un aparat de protecție și un port de colectare a prafului.


În timpul dezvoltării, am constatat că majoritatea zgomotului produs de mesele routerelor de pe bancă a fost cauzat de vibrațiile care călătoresc prin corpul mesei și că o mare parte din acest zgomot ar putea fi dezactivat prin utilizarea designului și a materialelor adecvate.


Combinnd un blat de masă din MDF absorbant de zgomot, cu o bază rigidă din oțel și picioare din cauciuc care amortizează vibrațiile, Masa noastră de precizie pentru bănci este mai silențioasă dect cele mai multe mese încorporate.


Aceasta masa a fost construita pentru a rezista la ani de utilizare intensă pe șantier.

Are o fundație din oțel ștanțat, patru picioare din cauciuc rezistente, o masă cu bandă de margine cu suprafață rezistentă la impact Micro-Dot și un gard din aluminiu incredibil de rigid.



Descriere tehnica:

-Placă de inserare Level-Loc Dimensiuni 9,5mm x 235mm x 298mm

-Introduceți materialul fenolic

-Dimensiunile suprafeței mesei 406mm x 609mm

-Material de gard aluminiu anodizat de calitate pentru aeronave

-Dimensiuni generale 508mm x 718mm x 514mm

-Greutatea totală a produsului 12 kg


Include:

-(1) Masă de ruter de precizie

-(1) introduceți placa cu inele Level-Loc

-(4) nivelatoare de plăci

-(1) gard din aluminiu cu orificiu de colectare a prafului

-(1) paza de biți

-(2) tije de îmbinare

-(1) hardware de asamblare

-manual de utilizare

Made in Germany

1

9 alte produse din aceeași categorie:

Solutii de rutare

  • Retur

    Produsele pot fi returnate in termen de 10 zile lucratoare pentru defecte de material, manufactura dupa primirea in scris a acceptului nostru.

  • Livrare Gratuita!

    Livrarea este gratuita pentru comenzi mai mari de 300 RON cu TVA inclus.

Etichete