PRS1045

Sunati pentru termen de livrare!

Produs nou

Sistem de masa cu ruter de precizie , KREG®

4 330,19 leiTVA inclus

Versatilitate de neegalat, ajustabilitate incredibilă


Sistemul Kreg Precision Router Table combină versatilitatea de neegalat cu ajustabilitatea incredibilă și ușurința de configurare pentru a vă duce proiectele de prelucrare a lemnului la nivelul următor.


Acest sistem puternic oferă un blat de masă mare și durabil, un gard unic în formă de T-pătrat și un suport din oțel durabil care funcționează împreună pentru a crea o masă de ruter care să răspundă tuturor nevoilor dvs. de rutare de precizie.

Sistem de gard de masă pentru ruter multi-scop, auto-pătrat


În centrul sistemului se află gardul de masă al routerului de precizie Kreg. Acest gard inovator, din aluminiu anodizat, are un sistem de reglare T-Square în stil ferăstrău de masă, care asigură că gardul va rămne întotdeauna paralel cu fanta de manometru.


Gardul se reglează ușor cu o singură mană și se fixează ferm în poziție cu două încuietori: o încuietoare mare cu palete pe capătul de alimentare și o încuietoare cu un sfert de turație în capătul de ieșire care previne devierea gardului.


Pentru a asigura poziționarea exactă, gardul are o scală de măsurare care vă permite să poziționați gardul și să faceți ajustări în funcție de bitul pe care îl utilizați. O roată de micro-reglare inclusă simplifică setările pentru a asigura precizia.

Colectare de praf încorporată și caracteristică de îmbinare


Fețele de gard culisante independente pot fi poziționate exact acolo unde este necesar pentru a asigura suportul piesei de prelucrat aproape de tijă și pentru a maximiza colectarea cipurilor în orificiul de praf încorporat al gardului.

În plus, sunt incluse două tije de îmbinare.

Pur și simplu glisați-le în poziție în spatele feței gardului de ieșire, iar gardul are rolul de îmbinare pentru a pune margini perfecte pe scanduri.


Blat de masă pentru router de precizie de înaltă performanță

Gardul este așezat pe masa routerului de precizie Kreg, mare și durabilă.

Această masă de 609mm x 813mm are un miez din MDF de 25mm grosime care absoarbe vibrațiile și oferă masă pentru a crea o masă stabilă de ruter.

O suprafață dură, fabricată din laminat de înaltă presiune, ajută piesele de prelucrat dedesubt, tijele de armare din oțel asigură faptul că masa va rămne plană pentru a oferi ani de serviciu de încredere.

O fantă de gaură din masă acceptă blocarea gardului cu un sfert de tură și permite înlăturarea ușoară a gardului pentru operațiuni de rutare cu mna liberă.

În plus, masa este echipată cu o combinație mitră-ecartament / T-track pentru a accepta un mitrometru și alte accesorii.

Patru nivelatoare de inserție de precizie incluse, mențin suprafețele plăcii și ale mesei perfect la același nivel.

Suport din oțel rezistent, ușor de reglat - pentru a facilita traseul și mai ușor, masa și gardul stau deasupra unui suport pentru sarcini grele.

Fabricat din oțel cu ecartament greu, suportul poate fi reglat de la 78,7cm la 99,1cm înălțime și are nivelatoare pentru a compensa podelele neuniforme.

În plus, suportul are găuri predefectate care facilitează montarea accesoriilor și personalizarea suportului.

Creați un sistem de masă pentru router personalizat pentru a vă satisface toate nevoile de rutare cu suportul de masă Kreg Precision Router și standul multifuncțional Kreg.


Notă: Gaura de biți a routerului trebuie să fie situată la 406 mm de partea dreaptă a mesei.

Se potrivește cu mese de 25 mm fără modificări. Mesele mai subțiri sau mai groase pot necesita modificări.


Descriere tehnica:

-Gard din aluminiu anodizat de 914 mm; carucior pentru ferăstrău în formă de pătrat; fețe de gard culisante independente cu suprafață laminată și biți de blocare dubli

-Masă Miez gros de 25 mm pentru a susține routere și ascensoare mari; tije de armare din oțel

-Stand reglabil de la 609mm x 813mm; oțel de mare calibru, cu ecartament 12 și 16; finisaj acoperit cu pulbere

-Distanțe de ghidare-burghiu 14mm, 22mm, 36mm

-Metoda de prindere - Comutați clema pe baza de pe bancă

-Capacitate de centrare a șuruburilor 12mm, 16mm, 19mm, 22mm, 25mm, 28mm, 31mm, 35mm, 38mm


Include:

-(1) Masă de lucru de 609 mm x 813 mm cu miez de MDF gros de 25 mm

-(1) suprafață durabilă Easy-Slide „¢ și suporturi de armare din oțel

-(1) 9mm grosime, 235mm x 298mm placa de inserare

-(3) Inele de reducere Level-Loc

-(1) știft de pornire din alamă

-(4) nivelatoare cu inserție de precizie

-(1) Gardul de masă pentru ruter de precizie în stil pătrat T al lui Kreg® cu microreglare, încuietori duble pentru gard și scală de măsurare reglabilă

-(1) suport din oțel durabil, greu, care poate fi reglat de la 78,7 cm la 99,1 cm înălțime

-(4) nivelatoare pentru picioare

-(1) manual de utilizare detaliat cu instrucțiuni de utilizare

Made in Germany

1

9 alte produse din aceeași categorie:

Solutii de rutare

  • Retur

    Produsele pot fi returnate in termen de 10 zile lucratoare pentru defecte de material, manufactura dupa primirea in scris a acceptului nostru.

  • Livrare Gratuita!

    Livrarea este gratuita pentru comenzi mai mari de 300 RON cu TVA inclus.

Etichete