Suna pentru termen de livrare!

Produs nou

PM-V11™ Dalta tamplarie, Veritas Tools.

667,54 leiTVA inclus

PM-V11™ Dalta tamplarie, Veritas Tools.

Aceste dalti se numără printre primele unelte de muchie măcinate din oțel PM-V11 (Rc61-63), un aliaj inovativ proprietar. Micro-structura acestui metal o face extrem de durabilă, astfel încât poate rezista la impactul tăierilor grele de tocare, fără a cizela sau a se deforma la fel de ușor ca și alte oțeluri de scule, chiar și la unghiuri de până la 20 °. De asemenea, este foarte rezistent la uzură, cu o margine care durează de obicei cel puțin de două ori mai lungă ca o lamă A2 înainte de a avea nevoie de ascuțire. În ciuda durității sale, este la fel de ușor de ascuțit ca oțelul A2 folosind medii abrazive comune, cum ar fi pietrele de apă.

Mânerul este de arțar dur, care a fost copt la o temperatură ridicată pentru a elimina aproape tot conținutul de umiditate și carameliza zaharurile naturale din lemn. Acest lucru conferă o culoare bogată, întunecată lemnului, contribuind în același timp la sigilarea acestuia împotriva schimbărilor de umiditate, făcândul rezistent la umflare și contracție. Mânerul este conturat pentru a se potrivi frumos cu mâna, cu planuri superficiale paralele cu lama înapoi pentru a oferi indicii tactile pentru plasarea degetelor.

Disponibile în lățimi de 1/8", 3/16", 1/4", 3/8", 1/2", 3/4" și 1", lame între 4-5 / 8" și 5-1 / 8 "lungime

Made in Canada

1

30 alte produse din aceeași categorie:

Scule razuire

  • Retur

    Produsele pot fi returnate in termen de 10 zile lucratoare pentru defecte de material, manufactura dupa primirea in scris a acceptului nostru.

  • Livrare Gratuita!

    Livrarea este gratuita pentru comenzi mai mari de 300 RON cu TVA inclus.

Etichete