05K50.30

Suna pentru termen de livrare!

Produs nou

Set de scule de colț, Veritas Tools.

284,23 leiTVA inclus

Un instrument de viraje este de fapt un mic plan de modelare. Taie o curbă cu rază fixă ​​pe o margine.

Instrumentele noastre de viraje au un tăietor de rază diferit la fiecare capăt. Unul instrument taie o rază de 1/16 "și 1/8", iar cealaltă taie o rază de 3/16 "și 1/4". Acestea sunt împământate cu două garduri fixe care opresc scula să treacă peste raza fixă. Fabricate în Anglia din oțel cu unelte întărit până la Rc48-52, acestea au o margine excelentă.

Ușor de utilizat, au tăiat ori apăsarea sau tracțiunea. Îndepărtează materialul rapid și ușor. Întrucât lucrează patru avioane rotunjitoare, nu numai că sunt economice, dar, de asemenea, evită praful, zgomotul și timpul de configurare necesar pentru a face același lucru cu un router.

Sunt măcinate cu precizie, gata pentru înfățișarea finală. În set este inclusă o extrudare concepută pentru a ascuți cele patru raze diferite de tăiere, plus raza de 1/2 "în interiorul curbei. O bucată de hârtie din carbură de siliciu de 600x și o pană (pentru a o menține în poziție) completează setul de ascuțire.

Setul include atât instrumente de viraje, cât și kit de ascuțire. Setul de ascuțire este disponibil și separat.

Made in Canada

1

30 alte produse din aceeași categorie:

Scule razuire

  • Retur

    Produsele pot fi returnate in termen de 10 zile lucratoare pentru defecte de material, manufactura dupa primirea in scris a acceptului nostru.

  • Livrare Gratuita!

    Livrarea este gratuita pentru comenzi mai mari de 300 RON cu TVA inclus.

Etichete