Disponibil la comanda

Produs nou

Piatra de ascutit diamantata Machinist Diamond Whetstone DMT 15.3cm in cutie de plastic

406,85 leiTVA inclus

O alegere populară de ascuțire, aceasta piatra DMT® Diamond Whetstone™ se potrivește atât acasă, cât și în atelier, oferind o suprafață de ascuțire care satisface o varietate de nevoi de ascutire.



Aceasta piatra Machinist Diamond Whetstone™ de 15.3 cm este livrata într-o cutie din plastic. Include picioare de cauciuc antiderapante.

Piatra măsoară 15.3 x 5.1 x 1.9 cm.

Este disponibila in urmatoarele granulații:

    Diamant extra aspru (220 grit) atunci când este necesară o îndepărtare semnificativă a materialului pentru un tais deteriorat.
    Diamant aspru (325 grit) pentru a restabili rapid un tais neglijat.
    Diamant fin (600 grit) pentru un tais foarte ascuțit.
    Diamant extrafin (1200 grit) pentru a lustrui și finisa un tais foarte bine facut dupa ascutirea cu un diamant mai grosier.

Singura diferență între pietrele de ascuțit diamantate DMT "normale" de 15.3cm și DMT Machinist este că Machinist are o mică suprafață de ascuțire extinsă. Pe această suprafață puteți ascuți cuțite foarte mici, vârfuri de cuțite sau unelte cu vârful ascuțit, precum o suliță.

Pentru întreținerea adecvată a cutitelor sau a obiectelor taiose in general, folosite de profesioniști care se bazează pe calitatea superioară și versatilitatea produselor DMT®.

Se potrivește perfect acasă sau în atelier, oferind o suprafață de ascuțire pentru a satisface o varietate de nevoi de îngrijire a lamelor
Ascute cuțitele mult mai repede decât pietrele convenționale.
Nu este nevoie de ulei - ascuțiți pe uscat sau cu apă
Construcția durabilă va oferi ani de zile performanțe constante.

Fabricate în SUA.



1

26 alte produse din aceeași categorie:

Pietre de banc diamantate DMT SUA

  • Retur

    Produsele pot fi returnate in termen de 10 zile lucratoare pentru defecte de material, manufactura dupa primirea in scris a acceptului nostru.

  • Livrare Gratuita!

    Livrarea este gratuita pentru comenzi mai mari de 300 RON cu TVA inclus.

Etichete