Produsul este in stoc

Produs nou

9 Produse

Piatra de ascutit continua, diamantata Dia-Sharp DMT 15.25cm

294,05 leiTVA inclus

Pietrele de banc Dia-Sharp® oferă același diamant monocristalin micronizat ca și modelul cu buline caracteristic DMT® și sunt disponibile în cea mai largă gamă de dimensiuni și granulații, inclusiv Extra Extra Aspra și Extra Extra Fina.

Piatra de banc Dia-Sharp® oferă același diamant monocristalin micronizat ca și modelul cu buline caracteristic DMT® și este disponibila în cea mai largă gamă de dimensiuni și granulații, inclusiv Extra Extra Aspra și Extra Extra Fina. Toate modelele sunt prevăzute cu picioare de cauciuc antiderapante, iar unele sunt disponibile cu două fețe.

Așteptați-vă la performanțe de vârf cu piatra de ascuțit cu diamant continuu Dia-Sharp® de 15.25cm de la DMT®. Pentru cuțite, lame și unelte fine.

Dimensiune: 15.25 x 5.08 x 0.63cm.

Alegeți dintre următoarele granulații: extrafină, fină, aspră si extra-aspră

Include picioare de cauciuc antiderapante. Granulație de diamant marcată clar pe partea laterală a pietrei.


Descriere granulatie:

    Diamant extra aspru (220 grit) atunci când este necesară o îndepărtare semnificativă a materialului pentru un tais deteriorat.
    Diamant aspru (325 grit) pentru a restabili rapid un tais neglijat.
    Diamant fin (600 grit) pentru un tais foarte ascuțit.
    Diamant extrafin (1200 grit) pentru a lustrui și finisa un tais foarte bine facut dupa ascutirea cu un diamant mai grosier.

Pentru întreținerea adecvată a cutitelor sau a obiectelor taiose in general, folosite de profesioniști care se bazează pe calitatea superioară și versatilitatea produselor DMT®.

Se potrivește perfect acasă sau în atelier, oferind o suprafață de ascuțire pentru a satisface o varietate de nevoi de îngrijire a lamelor
Ascute cuțitele mult mai repede decât pietrele convenționale.
Nu este nevoie de ulei - ascuțiți pe uscat sau cu apă
Construcția durabilă va oferi ani de zile performanțe constante.

Fabricate în SUA.

1

26 alte produse din aceeași categorie:

Pietre de banc diamantate DMT SUA

  • Retur

    Produsele pot fi returnate in termen de 10 zile lucratoare pentru defecte de material, manufactura dupa primirea in scris a acceptului nostru.

  • Livrare Gratuita!

    Livrarea este gratuita pentru comenzi mai mari de 300 RON cu TVA inclus.

Etichete