KHCCC

Sunati pentru termen de livrare!

Produs nou

Clema de colt 90 °, Automaxx®, KREG®

344,39 leiTVA inclus

Clema de colț 90 ° Kreg® vă oferă mana de ajutor de care aveți nevoie pentru a ține în siguranță colțurile de 90 ° și îmbinările T atunci cand asamblați cutii, sertare și dulapuri.

În plus, clema de colț de 90 ° vă lasă ambele mini libere pentru a adăuga elementele de fixare.

Clema de colț de 90 ° este cea mai rapidă și mai ușor de utilizat clemă de colț pe care o puteți cumpăra datorită tehnologiei de reglare automată Kreg Automaxx®.

Clema de colț de 90 ° ajută la menținerea ansamblurilor precum cutii, sertare și dulapuri împreună pentru a vă asigura că obțineți ansambluri puternice, stranse - indiferent dacă utilizați tamplărie Kreg sau oricare altă metodă.

Fălcile în formă de V ale clemei prind în siguranță piesele de împerechere, asigurandu-se că piesele stau la unghiuri precise de 90 ° în timp ce conduceți cu șuruburi Kreg sau chiar un alt tip de element de fixare, cum ar fi un șurub de cuie sau lemn.

Clema de colț de 90 ° are o construcție din metal, inclusiv tampoane din aluminiu turnat - un V exterior și o pană interioară - care se apasă de fețele interioare și exterioare ale celor două piese.

Datorită tehnologiei de reglare automată Automaxx®, tot ce trebuie să faceți este să strangeți manerele clemei. Clema se va închide automat odată cu presiunea pe care ați setat-o, indiferent de material, indiferent dacă folosiți placaj subțire pentru sertare sau materiale de pană la 25mm grosime.

Specificatii tehnice:

-Capacitate de prindere colțuri de 90 ° și îmbinări "T" cu materiale de pană la 25mm grosime

-Materiale: Oțel forjat, tratat termic, aluminiu turnat, "V" și pană, manere căptușite

-Proiectare Auto-pătrat: aliniază automat îmbinările la unghi de 90 °;

-Tehnologie de reglare automată Automaxx „¢

-Buton de reglare- oferă o presiune de prindere ușor de reglat

Made in Germany

1

25 alte produse din aceeași categorie:

Menghine tamplarie

  • Retur

    Produsele pot fi returnate in termen de 10 zile lucratoare pentru defecte de material, manufactura dupa primirea in scris a acceptului nostru.

  • Livrare Gratuita!

    Livrarea este gratuita pentru comenzi mai mari de 300 RON cu TVA inclus.

Etichete