09A02.35

Suna pentru termen de livrare!

Produs nou

Dispozitiv fixare pentru menghine Veritas Tools.

124,60 leiTVA inclus

Dispozitiv fixare pentru menghine Veritas Tools.

Acest dispozitiv simplu este conceput pentru a ajuta la prevenirea rafturilor atunci cand lucrati la prindere pe o parte a menghinei. Pur si simplu strangeti cat mai multe dintre butoanele groase de 0,10", pentru a se potrivi cu grosimea aproximativa a lucrarii dvs., pana la un total de 4", si introduceti-l in menghina opusa lucrarii care este prinsa.

Pentru lucrari mai groase, puteti adauga o bucata de resturi de lemn pentru a ocupa cea mai mare parte a spatiului si apoi utilizati opritorul raftului pentru a completa restul. Acest lucru mentine falcile aliniate pe masura ce se aplica forta, eliminand potentialul de a deteriora piesa de prelucrat, mecanismul menghinei sau ambele din rafturi.

Fixate pe un arbore din otel cu tensiune reglabila, cu butoane de artar, butoanele lungi de 5 1/2" sunt polietilena durabila de inalta densitate, rezistenta la pete si adezivi.

Fabricat in Canada.

1

5 alte produse din aceeași categorie:

Menghine tamplarie

  • Retur

    Produsele pot fi returnate in termen de 10 zile lucratoare pentru defecte de material, manufactura dupa primirea in scris a acceptului nostru.

  • Livrare Gratuita!

    Livrarea este gratuita pentru comenzi mai mari de 300 RON cu TVA inclus.

Etichete