KWS500

Sunati pentru termen de livrare!

Produs nou

Track Horse , KREG®

937,64 leiTVA inclus

Track Horse face ușor să configurați un suport de lucru robust oriunde pentru a face din orice loc spațiul dvs. de lucru.

Calul de cale oferă o serie de caracteristici care îi conferă capabilități dincolo de un cal obișnuit.


Construcția robustă din oțel și aluminiu face cai de rezistență robustă și îi conferă o capacitate de 997 kg per pereche, astfel încat să poată face față proiectelor și materialelor mari, cu ușurință. 

Fixarea în mod dual (cu o clemă pentru banc Kreg inclusă) facilitează fixarea acelor articole pe calul de pistă - ținndu-le în jos pe pista lungă de deasupra sau folosind suporturi pentru găuri de cheie la capete pentru prindere în stil de menghină.


Traseul acceptă, de asemenea, o suprafață de sacrificiu, care permite tăierea fără a deteriora calul sau ferăstrăul. Atunci cand este nevoie de mai mult spațiu de tăiere, împerecheați cu un alt centru de proiecte mobile pentru a crea o platformă mare de tăiere. Sau configurați o masă de lucru foarte mare la fel de ușor.


Picioarele reglabile au șase înălțimi de lucru pentru a se potrivi cu orice sarcină. De asemenea, picioarele se pliază complet. Acest lucru permite utilizarea Track Horse ca o platformă de lucru la nivelul solului.


Specificatii tehnice:

-Înălțime reglabilă 168 mm * Utilizare la sol cu ‹‹picioarele pliate; 626 mm; 804mm Se potrivește cu înălțimea Kreg Mobile Project Center; 829mm; 855mm; 880mm; 906 mm

-Capacitate de încărcare 997 kg per pereche; 498 kg individual

-Șină din aluminiu anodizat, picioare și bază din oțel

-Capacitate de prindere - prindere în mod dual folosind prinderea pentru bancă Kreg inclusă: Prindere prin prindere cu șină, prindere în formă de menghină folosind fante de gaură în capetele suporturilor pentru picioare


Include:

-(1) Cal de cale

-(1) Clemă pentru banc Kreg cu tehnologie Automaxx®

-(2) paranteze de susținere

-(2) Bucșe Trak

-manual de utilizare

Made in Germany

1

30 alte produse din aceeași categorie:

Gaurire tamplarie

  • Retur

    Produsele pot fi returnate in termen de 10 zile lucratoare pentru defecte de material, manufactura dupa primirea in scris a acceptului nostru.

  • Livrare Gratuita!

    Livrarea este gratuita pentru comenzi mai mari de 300 RON cu TVA inclus.

Etichete