R3-INT

Sunati pentru termen de livrare!

Produs nou

Kreg Jig® R3, KREG®

206,84 leiTVA inclus

Cu Kreg Jig® R3, puteți construi biblioteci, rafturi și proiecte de depozitare pentru casa dvs. În plus, Kreg Jig® R3 poate fi utilizat portabil pentru a face reparații de durată în jurul casei.

Kreg Jig® R3 include un adaptor pentru cleme, care permite fixarea cu ușurință a R3 pe piesa de prelucrare utiliznd orice clemă standard, clemă C sau clemă Kreg pentru față. Pentru găuri de buzunar mai rapide și mai repetabile, alegeți o clemă pentru față Kreg.

De la cutii de sertare subțiri și proiecte de artizanat pnă la 2x4, acest Kreg Jig® R3 poate rezolva aproape orice. Glisoarele de poziționare independente au nouă setări de adncime, permițndu-vă să uniți cu ușurință materiale cu grosimea de 12 mm - 38 mm.

Este inclusă o husă de transport compactă, dar durabilă, astfel încat să aveți întotdeauna un loc sigur pentru depozitarea Kreg Jig® R3 și să organizați toate accesoriile cu care vine. Ca bonus, un gabarit cu guler de adancime a fost turnat în carcasă pentru o referință la îndemnă.

Corpul albastru al fiecărui Kreg Jig® este confecționat dintr-un nailon armat cu sticlă rezistent, acest material compozit oferă rezistența și flexibilitate.

Spre deosebire de jigurile concurente cu un unghi de abordare mai redus, Kreg Jig® R3 are un unghi de găurire optimizat special conceput pentru a crește eficiența de conducere și a minimiza dimensiunea totală a orificiului de buzunar. Rezultatul este o gaură compactă de buzunar, cu dimensiuni mai mici de 38 mm.

Miezul fiecărui Kreg Jig® R3 are oțel întărit. Miezul Kreg Jig® R3 învelește burghiul și susține piesa de prelucrat cu 100% din cursa burghiului.

Descriere tehnica:

-Materialul caroseriei nylon umplut cu sticlă

-Număr de ghidaje de găurire (2) găuri de buzunar standard Kreg® cu diametru de 9 mm (3/8 ")

-Pentru utilizare cu materiale cu grosimea de 12-38mm

-Distanțe de ghidare burghiu 22mm

-Funcționează cu orice clemă de față Kreg®

-Capacitate de centrare a șuruburilor 12mm, 16mm, 19mm, 22mm, 25mm, 28mm, 31mm, 35mm, 38mm

Include:

-(1) Kreg Jig® R3

-(1) adaptor pentru clemă

-(1) burghie în trepte

-(1) bit de driver de 152 mm

-(1) guler de adncime

-(1) Cheie imbus

-(1) set de șuruburi Kreg® de pornire

-(1) set de prize de buzunar

-(1) manual de utilizare

-(1) geantă de transport compactă

Made in Germany

1

30 alte produse din aceeași categorie:

Gaurire tamplarie

  • Retur

    Produsele pot fi returnate in termen de 10 zile lucratoare pentru defecte de material, manufactura dupa primirea in scris a acceptului nostru.

  • Livrare Gratuita!

    Livrarea este gratuita pentru comenzi mai mari de 300 RON cu TVA inclus.

Etichete