KHI-SLIDE-INT

Sunati pentru termen de livrare!

Produs nou

Sertar Slide Jig , KREG®

225,74 leiTVA inclus

Dispozitivul cu glisier pentru sertare simplifică instalarea sertarelor prin alinierea glisierelor în dulap și pe sertar.

Filele încorporate fac jigul ușor de aliniat pentru a susține diapozitivul din interiorul dulapului și pentru a susține sertarele în timp ce le atașați diapozitivele.

Jigul este simplu de utilizat și asigură faptul că fiecare sertar se potrivește corect și funcționează fără probleme.

Fie că actualizați dulapurile, fie că construiți un proiect de la zero, montarea sertarelor este întotdeauna o provocare. Diapozitivele trebuie să fie plane, drepte și poziționate corect, altfel sertarele nu vor funcționa bine. Drawig Slide Jig elimină ghiciile din proces prin indexarea cu cadrul dulapului (sau lateral pe dulapurile fără ramă) pentru o aliniere perfectă.


Dispozitivul susține nivelul glisant al sertarului și drept în timp ce îl instalați în dulap. Apoi, clema se fixează astfel încat să iasă din dulap pentru a susține sertarul în timp ce introduceți șuruburile în cutia sertarului. Cu acest dispozitiv, veți ști că diapozitivele sunt poziționate corect, astfel încat sertarele dvs. să funcționeze fără probleme. 


Dispozitivul de glisare a sertarului este format din două console care se fixează în interiorul dulapului - una pe fiecare parte a dulapului - și se aliniază cu cadrul frontal al dulapului (sau cu semnele desemnate pe dulapurile fără rame) pentru a susține glisierul sertarului în timp ce efectuati găurile de montare. Suporturile sunt, de asemenea, reversibile pentru a ieși din dulap și apoi se fixează în poziție perfect aliniată pentru a susține sertarul, pe măsură ce montați lamelele pe cutia sertarului. Dispozitivul de glisare a sertarului funcționează cu aproape toate tipurile de glisiere pentru sertare, inclusiv glisierele cu rulmenți cu bile, cu acoperire epoxidică și sub montaj.


Drawig Slide Jig este conceput pentru a fi intuitiv pentru începători, dar suficient de robust pentru profesioniști. Tot ce aveți nevoie sunt diapozitivele pe care le veți folosi, o clemă și dispozitivul de prindere a sertarelor. Indiferent dacă instalați un sertar sau zeci, Drawer Slide Jig oferă rezultate rapide și consistente.


Specificatii tehnice:

-Compatibilitate dulap - cadru frontal și fără cadru

-Compatibilitate cu lungimea diapozitivului 30,5 cm și mai lungă

-Compatibilitate cu glisare - rulment cu bile, acoperit cu epoxidic, sub montaj

-Poziționarea cursoarelor - două pe paranteză

-Adancimea minimă a dulapului 35,5 cm

-Poziții de prindere multiple


Include:

-(2) paranteze

-(4) glisoare superioare / inferioare - instalate

-(1) manual de utilizare

Made in Germany

1

30 alte produse din aceeași categorie:

Gaurire tamplarie

  • Retur

    Produsele pot fi returnate in termen de 10 zile lucratoare pentru defecte de material, manufactura dupa primirea in scris a acceptului nostru.

  • Livrare Gratuita!

    Livrarea este gratuita pentru comenzi mai mari de 300 RON cu TVA inclus.

Etichete