KJDECKSYS20

Sunati pentru termen de livrare!

Produs nou

Sablon de gaurire Deck Jig, KREG®

374,84 leiTVA inclus

Deck Jig simplifică efectuarea găurilor pilot în trepte și șuruburile de acționare în toate situațiile datorită celor trei ghidaje din oțel întărit - unul la 90 ° față de marginea plăcii și două la unghiuri de 45 ° opuse - care permit accesul ușor atunci cand se lucrează langă pereți, precum și atunci cand se creează îmbinări puternice în care plăcile se îmbină cap la cap.

Burghiul în trepte creează o gaură de buzunar și o gaură de poziționare perfect poziționată pentru șurubul de punte Kreg, în timp ce un guler de oprire asigură adancimea de găurire.

Este echipat și cu un guler de oprire, pentru a se asigura că șurubul autofiletant, întărit la carcasă, este condus la adancimea perfectă.

Sistemul de fixare ascuns Deck Jig funcționează atat cu podele compozite, cat și cu podele din lemn masiv, cum ar fi cedru, lemn de esență tare și lemn tratat sub presiune - se recomandă uscarea la cuptor după tratament (KDAT). 

Specificatii tehnice:

-Construcție polimer durabil

-Capacitate 25 mm - 38 mm grosime pentru terase

-Burghiu Kig Deck Jig Drill Bit, Deck Jig Drill Bit, Șuruburi Deck

Include:

-(1) Deck Jig

-(1) Burghiu pentru punte

-(1) Deck Jig Driver Bit

-(2) Opritor guler

-(1) Cheie hexagonală

-(3) Inele distanțiere de 6 mm

Made in Germany

1

30 alte produse din aceeași categorie:

Gaurire tamplarie

  • Retur

    Produsele pot fi returnate in termen de 10 zile lucratoare pentru defecte de material, manufactura dupa primirea in scris a acceptului nostru.

  • Livrare Gratuita!

    Livrarea este gratuita pentru comenzi mai mari de 300 RON cu TVA inclus.

Etichete