05J08.01

Suna pentru termen de livrare!

Produs nou

Șină pentru gaurit, Veritas Tools

763,88 leiTVA inclus

Această sina nu va face doar o vopsire centrată, dar va avea și plăci de dibluri cu grosimi diferite la o față de referință - ansamblul este perfect plat pe o parte și toate variațiile de grosime sunt pe cealaltă parte. Acest lucru economisește mult timp de planificare și razuire.

Folosind un cadran, fiecare cap de prindere a micrometrului poate fi setat de la 1/4 "(6mm) la 1/2" (13mm) de la linia centrală pentru a gestiona lucrările de la 1/2 "la 1" grosime. Setarea este precisă până la câteva mii de centimetri. Capetele de prindere mobile vor acționa la fel de mic ca 1/2 "× 1 3/8".

Cu plăci de grosime constantă, puteți seta sina pentru vopsirea centrată. Pentru plăci cu grosime inegală, setați capetele pentru o fixare constantă din fața de referință.

Folosind știftul conic pentru a înregistra ultimul orificiu găurit, puteți înlătura rapid găurile de dibluri pentru tăblițe sau panouri.

Suportul de bucșă mobil este livrat cu 3 bucșe din oțel întărit: 1/4 ", 8mm (5/16") și 3/8 ". Alte dimensiuni ale bucșelor sunt disponibile separat.

Toate componentele sunt alamă solidă. Piesele prelucrate sunt aluminiu anodizat.

Fabricat în Canada.

1

18 alte produse din aceeași categorie:

Gaurire tamplarie

  • Retur

    Produsele pot fi returnate in termen de 10 zile lucratoare pentru defecte de material, manufactura dupa primirea in scris a acceptului nostru.

  • Livrare Gratuita!

    Livrarea este gratuita pentru comenzi mai mari de 300 RON cu TVA inclus.

Etichete