05J65.01

Suna pentru termen de livrare!

Produs nou

Baza de plonjare pentru scule rotative Veritas Tools.

487,96 leiTVA inclus

Cu această bază, puteți converti aproape orice instrument rotativ (cum ar fi Dremel® 3000 sau Proxxon) într-un router plonjat în miniatură pentru lucrări fine de detaliu, permițând controlul precis al adâncimii pentru adâncituri hardware și incrustare, sau chiar sculptură în relief liber. Mânerurile cu piciorul redus și o amprentă de 4 "x 3" fac ușor poziționarea pe suprafețele înguste și aproape de margini.

O tăiere într-o parte vă permite să vedeți poziția exactă a lamei. Adâncimea de tăiere este controlată cu un post de oprire cu un șurub cu micro-reglare; puteți scufunda după nevoie, sau bloca în adâncime folosind o pârghie pentru tăieri continue.

Șanțurile din apropierea bazei vă permit să țineți și să ghidați instrumentul folosind doar vârful degetelor în timp ce vă țineți palmele aproape de lucru pentru un control excelent. Fabricat în mare parte din aluminiu cu tije și butoane inoxidabile, se potrivește cu gulerul filetat 3 / 4-12 găsit pe majoritatea uneltelor rotative (inclusiv cele mai multe unelte Dremel® de dimensiuni complete). În curs de brevetare.

Setul de gard și centru, disponibil separat, vă permite să utilizați marginea unei piese ca referință atunci când faceți tăieturi și poate fi setat și pentru a ghida cu exactitate instrumentul atunci când tăiați arcuri sau cercuri. Acesta include două garduri drepte din arțar turnat (ambele 6" lungime, unul 1-1/2" lățime, iar celălalt 5/8 "lățime pentru stoc subțire), o pereche de ghidaje curbe, un cap cu cerc cu trei centre interschimbabile ( știft ascuțit, post de 1/4 "și disc plat) și o pereche de tije de gard de 6".

Tijele de 6" permit compensări de la zero la 4-1/2" cu gardurile drepte și diametrele de la 1/2 "la 17-1 / 2" cu capul cercului. Perechi de tije de extensie de 12 "sunt disponibile separat pentru a extinde raza de acțiune a gardului.

Reglajul opțional de precizie se fixează pe tijele de gard și se atașează de suportul de gard sau de capul de cerc, permițându-vă să reglați bine setările acestora cu o șurub. Baza de scufundare, setul de gard și centru, regulator de precizie și tije de gard de 12" pot fi achiziționate individual sau ca set complet.


    Made in Canada

1

30 alte produse din aceeași categorie:

Cepuire tamplarie

  • Retur

    Produsele pot fi returnate in termen de 10 zile lucratoare pentru defecte de material, manufactura dupa primirea in scris a acceptului nostru.

  • Livrare Gratuita!

    Livrarea este gratuita pentru comenzi mai mari de 300 RON cu TVA inclus.

Etichete