05J60.31

Suna pentru termen de livrare!

Produs nou

Priză 1/2" (diblu 3/8" și 7/16"), Veritas Tools

30,84 leiTVA inclus

Aceste freze pot fi utilizate în două moduri. Folosindu-le ca un ascuțitor pentru creion, puteți pune tenoane precise pe vârfurile de rotație sau pe componente de mobilier rustice. Frezătoarele pot fi, de asemenea, utilizate cu o alimentare de alimentare pentru a face o zădărire exactă.

Cele mai multe vopsele comerciale sunt disponibile numai în lemn asiatic nescris, care a fost măcinat, nu transformat. Nu este niciodată perfect rotund și rar dimensionat cu precizie. Folosind un burghiu de mână pentru putere, nu trebuie decât să tăiați un material pătrat ușor supradimensionat (1/16 "peste este amplu) și să folosiți o priză pătrată pentru a alimenta stocul prin tăietorul cu diblă. Lama de oțel carbon din corpul placat cu aliaj de zinc este reglabil.

Funcționează la fel de bine în lemnul moale, verde sau dur. Lama curbă este relativ ușor de ascuțit atunci când este necesar. Disponibil în trei diametre de finisare: 3/8 ", 7/16" și 1/2 ". Lama dreaptă opțională poate fi folosită pentru a tăia tenoane conice.


Made in Canada

1

30 alte produse din aceeași categorie:

Cepuire tamplarie

  • Retur

    Produsele pot fi returnate in termen de 10 zile lucratoare pentru defecte de material, manufactura dupa primirea in scris a acceptului nostru.

  • Livrare Gratuita!

    Livrarea este gratuita pentru comenzi mai mari de 300 RON cu TVA inclus.

Etichete