AX1

In stoc!

Produs nou

1 Obiect

Topor cioplire si bushcraft Beavercraft

459,00 leiTVA inclus

Topor cioplire si bushcraft Beavercraft

Lungime totală - 300 mm (11,81 inci)
Lungimea capului - 140 mm (5,51 inci)
Lățimea lamei - 75 mm (2,95 inci)
Lungimea mânerului - 240 mm (9,49 inci)
Material mâner - lemn de frasin
Material teacă - Piele naturală


Sunteți în căutarea unei toporisti mici care poate avea un impact semnificativ și poate face față unei multitudini de sarcini? Noi te-am acoperit! Această secure de lemn compactă BeaverCraft AX1 Compact Wood Hatchet va fi soluția ta supremă, unelte perfecte pentru toate scopurile.
Acest topor bushcraft forjat manual poate face față unor lucrări de diferite niveluri de dificultate. Este de dimensiuni mici, dar suficient de mare pentru a se ocupa de toate nevoile tale - taie crengi, despică bețe, taie bușteni, taie copaci, face artizanat sau chiar creează un adăpost în aer liber. Dacă sunteți un pasionat de bushcraft sau nu vă puteți imagina un weekend fără drumeții, rucsacuri sau fără a merge în pădure, acest topor de camping cu teacă este exact ceea ce aveți nevoie. Este o unealtă compactă cu posibilități mari.

Aveți nevoie de o unealtă ideală pentru cei aflați în mișcare? Toporul nostru de sculptură BeaverCraft AX1 este o secure de topor multitasking eficientă, care vă va fi utilă în toate ocaziile. Datorită dimensiunilor sale compacte și a greutății reduse, acest topor va deveni o piesă indispensabilă în atelierul de sculptură în lemn, în grădină sau la fermă, permițându-vă să faceți față lemnului de orice duritate în câteva minute.

Utilizând doar materiale de calitate superioară pentru fabricarea acestei securi de topor, echipa de design BeaverCraft a creat unealta perfectă pentru diverse proiecte de sculptură în lemn și de prelucrare a lemnului. Unealta demonstrează performanțe ridicate în domeniul prelucrării lemnului verde și al tâmplăriei. Un astfel de topor multifuncțional este potrivit pentru toate nevoile casnice, camping, bushcraft sau expediții pe distanțe lungi.

Toporul dispune de o lamă foarte ascuțită, fabricată din oțel carbon călit, și de un mâner robust din lemn de frasin impregnat cu ulei de in și ceară. Modelul nostru de topor AX1 este prevăzut cu o teacă din piele naturală și cu o buclă de centură pentru a proteja tăișul și a vă menține în siguranță.

1

2 alte produse din aceeași categorie:

Topor cioplire

  • Retur

    Produsele pot fi returnate in termen de 10 zile lucratoare pentru defecte de material, manufactura dupa primirea in scris a acceptului nostru.

  • Livrare Gratuita!

    Livrarea este gratuita pentru comenzi mai mari de 300 RON cu TVA inclus.

Etichete