WUTA COLT 10 SET

In stoc

Produs nou

10 Produse

Set 10 stante capat curea colt WUTA.

69,60 leiTVA inclus

Set 10 stante capat curea colt WUTA. 

10 piese de 16mm, 18mm, 21mm, 23mm, 26mm, 28mm, 32mm,35mm, 37mm, 40mm fiecare.

Set 10 stante capat curea colt WUTA. 

10 piese de 16mm, 18mm, 21mm, 23mm, 26mm, 28mm, 32mm,35mm, 37mm, 40mm fiecare.

Calitate ridicată: Lama de tăiere este fabricată din oțel rapid de înaltă calitate, călit, duritate ridicată. Sudura este in puncte pentru piesele imbinate. 
Acest tăietor de curele din piele are mai multe forme disponibile, fiecare formă are 10 dimensiuni, care pot satisface nevoile dvs. diferite.

Matrițe de tăiere ascuțite: Lamele ascuțite pentru ștantarea și tăierea rapidă pentru a se asigura că nu lasă urme. marginea este ascuțită, forma pielii tăiate este îngrijită și precisă.

Aplicații largi: Cutitul de matrița potrivit pentru perforarea în diverse materiale, cum ar fi piei, țesături, carton, hârtie, lut polimeric, pungă de plastic.

Facil de utilizat: Așezați o bucată de lemn sau o placă de cauciuc groasa și plată ch și apoi loviti, sau folosiți un ciocan de piele pentru a lovi direct metalul, asta nu va deteriora matritele metalice.

Notă:

1.Când bateți, vă rugăm să folosiți uniform matrita sau suprafata acesteia pentru a evita deformarea corpului cuțitului cauzată de forța de lovire inegală.

2.Se recomandă utilizarea cu o presa pentru decupat pentru o eficiență mai mare

3.Când depozitați, vă rugăm să puneți partea ascutita în jos pentru a preveni rănirea accidentală.

1

4 alte produse din aceeași categorie:

Stante pielarie

  • Retur

    Produsele pot fi returnate in termen de 10 zile lucratoare pentru defecte de material, manufactura dupa primirea in scris a acceptului nostru.

  • Livrare Gratuita!

    Livrarea este gratuita pentru comenzi mai mari de 300 RON cu TVA inclus.

Etichete