05N65.01

Suna pentru termen de livrare!

Produs nou

Sistem de marcare Veritas Tools.

200,54 leiTVA inclus

Sistem de marcare Veritas Tools.

Acest ecartament elegant de marcare este intr-adevar trei unelte intr-unul - un ecartament pentru roti, un ecartament cu stift si un ecartament de taiere.

Mandrina unica pivotant / lama are fie un stift, fie o lama care se blocheaza in pozitie (dupa ce se fixeaza extensia) folosind un surub de fixare la capatul tijei de 4 1/2". Lama de taiere poate fi setata pentru fiecare - sau utilizare cu stanga. Capatul opus al tijei este tesit pentru a accepta un taietor de roti cu diametrul de 3/8".

Gardul si portiunea interna a colierului de blocare sunt o singura strunjire excentrica din alama. Degetele cu guler au doar o frecare suficienta a tijei pentru a mentine o setare de proiectie in timp ce o blocati in pozitie cu o jumatate de rotatie a mansonului de blocare moliat. Gardul de 1" diametru este excentric pentru a maximiza adancimea de frecare. Un avantaj lateral este acela ca impiedica si gabaritul sa se rostogoleasca de pe banca.

Vine complet cu o duzina de lame de rezerva, doua stifturi din otel calit, un taietor de roti, un surub si o cheie hexagonala.
Fabricat in Canada. Patentat.

1

30 alte produse din aceeași categorie:

Scule masura tamplarie

  • Retur

    Produsele pot fi returnate in termen de 10 zile lucratoare pentru defecte de material, manufactura dupa primirea in scris a acceptului nostru.

  • Livrare Gratuita!

    Livrarea este gratuita pentru comenzi mai mari de 300 RON cu TVA inclus.

Etichete