05N30.05

Suna pentru termen de livrare

Produs nou

Compas cu tije pentru tamplarie/altele Veritas Tools.

482,40 leiTVA inclus

Compasul oferă o acoperire mai lungă și o reglare mai ușoară decât unul obișnuit. Acest model actualizat este realizat în mare parte din oțel inoxidabil, oferindu-i o rezistență îmbunătățită și o rezistență la rugină, ca să nu mai vorbim de un aspect mai modern.

Tijele au capete filetate care vă permit să le legați împreună pentru o acoperire mai lungă. Cu o singura tija puteti face cercuri de la 7cm la 61cm in diametru, cele 2 tije de 30cm poate face cercuri in diametru de 183cm, iar celelalte tije sunt disponibile în perechi pentru a vă permite să creați cercuri cu raze mai mari


Două opțiuni sunt prevăzute pentru marcare: un vârf de oțel potrivit pentru scribul lemnului sau metalelor moi și un suport pentru creioane standard. O micro-reglare atașată la punctul central vă permite să reglați raza cu până la 0.64cm cu un mecanism reproiectat care permite ajustări precise, limitând în același timp jocul.

Un vârf de creion, disponibil separat, conține un cablu HB de 2mm grosime, lungime de 25mm, care marchează o linie întunecată și ține bine o margine teșită. Conductoare suplimentare, în pachete de 10, sunt disponibile separat sau ca set cu vârful creionului.

Model actualizat

1

30 alte produse din aceeași categorie:

Scule marcare tamplarie

  • Retur

    Produsele pot fi returnate in termen de 10 zile lucratoare pentru defecte de material, manufactura dupa primirea in scris a acceptului nostru.

  • Livrare Gratuita!

    Livrarea este gratuita pentru comenzi mai mari de 300 RON cu TVA inclus.

Etichete