1-71

Disponibil pe comanda !

Produs nou

Rindea mare de router - gat deschis LIE-NIELSEN

1 093,31 leiTVA inclus

Corp din fier. Lama din otel A2 cu varf patrat.

Aceste rindele mari de router sunt esentiale pentru orice lucrare care necesita taieri precise de adancime, cum ar fi mortase, tenonuri, locasuri de balamale, incrustare, incuietori ale usilor si altele asemenea.

Bazat pe Stanley No. 71, rindelele mari de ruter au un opritor de adancime imbunatatit din alama si un dispozitiv de reglare a lamei din otel inoxidabil pentru un control precis al adancimii de taiere.

Gardul inclus poate fi montat pe ambele parti ale lamei si rasucit pentru taieturi drepte sau curbate.

Designul Open Throat ofera mai multa vizibilitate in fata instrumentului, ceea ce este deosebit de util pentru lucrul cu incrustari. Designul Closed Throat ofera mai mult sprijin in fata lamei, facandu-l ideal pentru lucrul pe marginile placilor sau pentru curatarea capatului unei caneluri oprite intr-o sina sau montant.

Rindelele Router au lame patrate, tinute solid in gauri patrate. Acest lucru impiedica alunecarea sau rasucirea panzei atunci cand indepartati aschii mari sau in timpul utilizarii pe diagonala. Lama poate fi, de asemenea, montata pentru a orienta partea din spate a rindelei pentru a lucra mai aproape in colturi.
Corp din fier. Lama din otel A2 cu varf patrat.

Specificatii:


- Lungime= 210 mm
- latime = 89 mm
- inaltime = 95 mm
- grosime lama = 9.53 mm
- greutate = 748 gr



1

30 alte produse din aceeași categorie:

Rindele lemn

  • Retur

    Produsele pot fi returnate in termen de 10 zile lucratoare pentru defecte de material, manufactura dupa primirea in scris a acceptului nostru.

  • Livrare Gratuita!

    Livrarea este gratuita pentru comenzi mai mari de 300 RON cu TVA inclus.

Etichete