T-211

In sto

Produs nou

5 Produse

Piatra de ascutit NANIWA TRADITIONAL STONE granulatie 1000 pentru oteluri speciale

170,99 leiTVA inclus

Piatra de granulație Naniwa #1000 este folosită pentru ascuțirea lamelor deteriorate sau tocite.

Piatra aceasta este similara cu piatra Naniwa Traditional Stone 1000 ( T-201 ) dar a fost formulata special pentru otelurile dure.

Această piatră face parte din linia de pietre de ascuțit tradiționale Naniwa.

Piatra de ascuțit de la producătorul japonez Naniwa permite ascuțirea rapidă și eficientă a cuțitelor. Principala diferență dintre seria Traditional și seria SuperStone este timpul de înmuiere - pietrele Traditional Stone trebuie sa stea în apă timp de aproximativ 20-30 de minute înainte de ascuțire.Toate celelalte serii ale lor sunt pietre de tip splash-and-go.

Avantajul ascuțirii cu o piatră de ascuțit este că prin utilizarea tehnicilor corecte, putem obține o ascuțire remarcabilă a lamei. Cu toate acestea, este necesar să învățați tehnica corectă.

Pentru o ascuțire mai ușoară, vă recomandăm să achiziționați un suport pentru piatră, pe care il gasiti AICI sau podul pentru chiuveta pe care il gasiti AICI, pentru a asigura o poziție fără dezordine și stabilă a pietrei în timpul ascuțirii.

Granulatie: 1000

Dimensini: 20 cm x 7 cm x 2 cm



1

30 alte produse din aceeași categorie:

Pietre ascutire apa

  • Retur

    Produsele pot fi returnate in termen de 10 zile lucratoare pentru defecte de material, manufactura dupa primirea in scris a acceptului nostru.

  • Livrare Gratuita!

    Livrarea este gratuita pentru comenzi mai mari de 300 RON cu TVA inclus.

Etichete