120700-01

Disponibil la comanda

Produs nou

Lampa de lucru profesionala UNILED II TUNABLE WHITE cu braț articulat, 3000-6500K

3 680,91 leiTVA inclus

Lampa de lucru Uniled II TUNABLE WHITE pentru locul de muncă: iluminare puternică, umbre reduse, reglaj de intensitate și braț articulat cu extensie mare.

Lampa din seria UNILED II este un corp de iluminat cu braț articulat cu LED funcțional și luminos pentru orice loc de muncă.
Emite o lumină de suprafață omogenă, fără umbre și fără strălucire, a carei intensitate poate fi reglată în poziția dorită. Bratul articulat poate fi reglat si pozitionat dupa dorinta.

Lumină individuală cu TUNABLE WHITE
TUNABLE WHITE reprezintă controlul variabil al temperaturii de culoare, de la lumină albă caldă la lumină albă de zi. Tehnologia TUNABLE WHITE se bazează pe schimbările naturale de culoare pe care le suferă lumina în cursul unei zile. Pe lângă iluminatul centrat pe om (Human Centric Lighting - HCL), care plasează oamenii în centrul unui proiect de iluminat și are ca scop promovarea motivației și a concentrării, lumina unui corp de iluminat TUNABLE WHITE poate fi utilizată și pentru a scoate în evidență detaliile și naturalețea diferitelor materiale - cu o redare excelentă a culorilor de până la Ra > 98.

Acest corp de iluminat cu braț articulat cu LED, UNILED II TUNABLE WHITE, are lungimea corpului de iluminat 548 mm, emite o lumina alba naturală (3000-6500K), valoare CRI (indicele de redare a culorilor) > 90 / > 98. Clasa de protectie IP40, bratul este mobil din aluminiu cu extensie larga, alimentarea se face la 110-240V și clemă de fixare pe banc.


Seria UNILED a fost dezvoltată inițial pentru locurile de muncă din domeniul bijuteriilor și al orologeriei. În prezent, UNILED II este disponibil în versiuni cu lățimi diferite ale corpului de iluminat și, prin urmare, cu trei niveluri de putere, precum și cu lumină albă.
Există, de asemenea, versiuni cu variator integrat. Pentru domeniul orologeriei, a fost lansată versiunea Watchmaker, cu un braț articulat frontal scurtat și o lățime medie a corpului de iluminat.
Modelul UNILED II TUNABLE WHITE este special conceput pentru sarcini vizuale de înaltă calitate, în cazul în care este avantajoasă evaluarea calității sub diferite culori de lumină. Aici, o temperatură de culoare poate fi selectată în mod variabil și continuu între lumina albă caldă, albă neutră și albă de zi. Redarea culorilor crește până la >98, deoarece cipurile LED utilizate produc lumină cu un spectru de culori comparabil cu cel al luminii solare. Culorile și detaliile sunt mai naturale și mai clare în lumina de la UNILED II TUNABLE WHITE.
O caracteristică comună a tuturor corpurilor de iluminat UNILED II este ergonomia excelentă și iluminarea omogenă fără umbre și fără străluciri - ceea ce face din corpul de iluminat cu LED UNILED II alegerea ideală pentru locurile de muncă din industrie, laboratoare și din sectoarele de bijuterie și orologerie.

EAN: 4260556623177

Made in Germany.

Modelul: UNILED II
Tip: Corp de iluminat cu LED cu braț articulat
Iluminant: SUNlike LED
Consum de energie: ~28 W
Fluxul luminos al lămpii: 2373 lm (6500 K) / 2202 lm (3000 K)
Eficiența: 98 lm/W (6500 K) / 91 lm/W (3000 K)
Distribuția luminii: directă
Sarcina conectată: 24 V DC ± 10 %.
Alimentare electrică: Bloc de alimentare 110-240V AC incl.
Conexiune (conector): Conector M12 pentru senzori de tip A codificat
Sarcina conectată PSU: 110-240V AC
Conexiune PSU: Ștecher EURO la conectorul M12
Grad de protecție: IP40
Clasa de protecție: III
Controlul strălucirii: Opal alb
Unghiul fasciculului (optica): 100°
Temperatura de funcționare: -10... +40 °C
Redarea culorilor (Ra): > 90/98
Durata de viață a lămpilor: > 60.000 h
Materialul carcasei: Aluminiu / plastic
Lățimea capului [A]: 548 mm
Lungime brațe articulate: 2x 400 mm
Greutate (netă): 1900 g
Greutate brută: 3550 g
Accesorii de montaj: Clemă de masă incl.
Reglabil: Optional
Marcaje: CE
Fabricat în: Germania
Caracteristică: TUNABLE WHITE: redare foarte bună a culorilor, culoare a luminii reglabilă continuu de la 3.000 K la 6.500 K.

1

24 alte produse din aceeași categorie:

Lampi industriale cu LED

  • Retur

    Produsele pot fi returnate in termen de 10 zile lucratoare pentru defecte de material, manufactura dupa primirea in scris a acceptului nostru.

  • Livrare Gratuita!

    Livrarea este gratuita pentru comenzi mai mari de 300 RON cu TVA inclus.

Etichete