KMS7200

Sunati pentru termen de livrare.

Produs nou

Gard de fierastrau cu banda de precizie, KREG®

1 200,14 leiTVA inclus

Majoritatea lamelor de fierăstrău cu bandă nu merg perfect perpendicular pe fața mesei. Există întotdeauna doar un pic de drift care vă împiedică să executati tăieturi precise chiar și atunci cand utilizați un gard.

Gardul pentru fierăstrău cu bandă de precizie Kreg® se ajustează cu ușurință la unghiul de derivare al lamei pentru a vă oferi un nou nivel de precizie a fierăstrăului cu bandă.

Acest gard se montează pe cele mai multe fierăstraie cu bandă de 356 mm chiar din cutie și poate fi modificat pentru a se potrivi multor altele prin efectuarea unei găuri în șina de montare din aluminiu.

Acest gard se reglează att pentru deriva lamei, cat și perpendicularitate pe lamă (esențial la tăierea furnirului subțire). În plus, gardul poate fi schimbat rapid într-o poziție cu profil redus pentru a permite deplasarea ghidajelor lamei mai aproape de piesa de prelucrat. 

În plus, gardul poate accepta ghidaje de fierăstrău sau Kreg® Stops pentru utilizare în aplicații suplimentare.

Design rigid gardul din aluminiu este incredibil de puternic, drept și construit pentru a rezista în anii următori.

Fața și partea superioară a gardului conțin sloturi în T pentru adăugarea de opriri, ghidaje pentru fierăstrău și multe altele.

Este ușor de îndepărtat cand nu aveți nevoie de gard. Slăbiți butonul de blocare și ridicați gardul de pe șina de montare, care este situată sub suprafața mesei, astfel încat să nu vă împiedice. 

Cursor lentilă de precizie mărită și ușor de citit, chiar și pentru cele mai mici ajustări, linia roșie subțire de pe cursorul lentilelor de precizie vă permite să configurați cu precizie gardul pentru tăierea furnirului, tenonului și multe altele.

Reglabil în două dimensiuni acest gard este unic prin faptul că se reglează pentru a fi perfect pătrat față de masă și lamă. Două ajustări simple vă permit să setați gardul pentru a se potrivi cu deriva panzei, sporind foarte mult precizia de tăiere.

Specificatii tehnice

-Cursorul obiectivului de precizie permite măsurători exacte pentru tăieri precise

-Blade Drift 2 reglaje simple compensează deriva lamei

-Dimensiunile șinei de montare are o lungime 660 mm

-Gardul are o lungime de 457 mm

-Materiale de gard aluminiu de calitate

-Finisaj anodizat pentru o curățare ușoară

Include:

-Montare șină și feronerie bloc de prindere cu cursor lentilă de precizie

-(1) Kreg® Heavy-Duty Trak

-Bandă de măsurare adezivă

-Manual de utilizare cu instrucțiuni complete pentru montare și reglare

Made in Germany

1

12 alte produse din aceeași categorie:

Instrumente taiere

  • Retur

    Produsele pot fi returnate in termen de 10 zile lucratoare pentru defecte de material, manufactura dupa primirea in scris a acceptului nostru.

  • Livrare Gratuita!

    Livrarea este gratuita pentru comenzi mai mari de 300 RON cu TVA inclus.

Etichete