GBAG 94

Produs nou

Geanta/husa speciala arme valiza protectie Explorer Cases 9413, 9433, 940 x 300 x 110 mm

631,00 leiTVA inclus

Gențile pentru arme Explorer Cases sunt concepute pentru a transporta pistoale, puști și accesorii într-un mod practic și sigur.

Geantă de arme căptușită pentru protejarea armelor lungi. Cuprinde o serie de caracteristici pentru a securiza puștile și puștile de vânătoare împreună cu accesoriile și munițiile necesare.

GBAG 94 este conceput pentru a se potrivi perfect în modelele Explorer Cases 9413-9433 (până la 3 bucăți).

Geanta pentru arme este construită cu poliester durabil, 600D rezistent la rupere și fermoar robust cu tragere Velcro blocabil pentru compartimentul principal. Compartimentul principal dispune de două clapete laterale cu cârlig și buclă din neopren și curele reglabile pentru fixarea armelor de foc. Compartimentul central din față este echipat cu curele interioare reglabile pentru a asigura poziția puștii. Cele două pungi laterale mai mici sunt concepute pentru depozitarea accesoriilor și a munițiilor. Atât compartimentul principal, cât și cel frontal sunt căptușite pe toate părțile pentru a proteja și transporta echipamentul esențial.

Această geantă pentru armă lungă este prevăzută cu curele de compresie în partea superioară și inferioară și vine cu o curea de umăr detașabilă. Fereastră de identificare personală pe partea din spate și bandă frontală detașabilă cu cârlige și bucle serigrafiabile.

Geanta pentru arme poate deveni cu ușurință un rucsac prin fixarea BACKPACK KIT în partea sa din spate (pentru mai multe detalii, consultați accesoriul BACKPACK KIT în secțiunea SISTEME DE rucsacuri).

Culoare: negru

Dimensiune (L x W x H) : 940 x 300 x 110 mm

Potrivită pentru pușcă de asalt / pușcă de vânătoare

1

16 alte produse din aceeași categorie:

Genti protectie arme

  • Retur

    Produsele pot fi returnate in termen de 10 zile lucratoare pentru defecte de material, manufactura dupa primirea in scris a acceptului nostru.

  • Livrare Gratuita!

    Livrarea este gratuita pentru comenzi mai mari de 300 RON cu TVA inclus.

Etichete