GBAG 76

Produs nou

Geanta/husa speciala arme valiza protectie Explorer Cases 7630-7641 si 7814, 765 x 352 x 135 mm

522,50 leiTVA inclus

Gențile pentru arme Explorer Cases sunt concepute pentru a transporta pistoale, puști și accesorii într-un mod practic și sigur.

Geantă de arme căptușită pentru protejarea armelor SMG. Include o serie de caracteristici pentru a securiza puștile și puștile de vânătoare împreună cu accesoriile și munițiile necesare.

GBAG 76 este conceput pentru a se potrivi perfect în modelele Explorer Cases 7630 (până la 6 bucăți) 7641 (până la 8 bucăți) și 7814 (1 bucată).

Geanta pentru arme este construită cu poliester durabil, 600D rezistent la rupere și fermoar robust cu tragere Velcro blocabil.

Concepută pentru a proteja și transporta uneltele critice. Această geantă pentru arme este prevăzută cu o curea de umăr detașabilă. Fereastră de identificare personală pe partea din spate și bandă serigrafiată detașabilă cu cârlige și bucle în față.

Benzile laterale interne din neopren cu Velcro asigură o mai bună protecție a conținutului, în timp ce benzile ajustabile cu Velcro sunt concepute pentru a vă depozita în siguranță armele.

Culoare: negru

Dimensiune (L x W x H) : 765 x 352 x 135 mm

Potrivită pentru pușcă cu țeavă scurtă / mitralieră submersibilă



1

16 alte produse din aceeași categorie:

Genti protectie arme

  • Retur

    Produsele pot fi returnate in termen de 10 zile lucratoare pentru defecte de material, manufactura dupa primirea in scris a acceptului nostru.

  • Livrare Gratuita!

    Livrarea este gratuita pentru comenzi mai mari de 300 RON cu TVA inclus.

Etichete